2777
2789
عنوان

حرفِ خواهرشوهرم

235 بازدید | 18 پست

کوتاه میگم مشورت میخام ازتون ؛ بیست ساله ازدواج کردم ؛ مادرشوهرم ۶تاپسر ودوتادخترداره، من و یه جاری ها دیگم همیشه و همه در خدمت بودیم .همه جا یعنی دکتر بیمارستان کارای کشاورزی کارای خونه و هرچی ک فکرشو بکنید .درطی این بیست سال شوهرمن خیلی خیلی خانوادمو عذاب داد باروش های مختلف مثله آبروریزی در خانواده یا بی احترامی مرتب و مکرر ب پدر و مادرم و هیچ کاری هم تاحالا براشون نکرده 

الان من چشم بازکردم دیدم خیلی ضرر کردم افسرده شدم و دلم نمیخاددیگه حتی یک دقیقه در خدمت خانواده شوهرباشم بعد الان ک دارم میکشم کنار ب خانواده شوهرم فشار اومده و خواهرشوهرم پیغام داده پسرا و عروسا وظیفه شونه کارا مامان و بابامو بکنن

حالا حق باکیه؟

وقتی حتی یک روز هم شوهرم باخانواده خوب نبوده و حتی بارها اشک خانوادمو در اورده وهیچ قدمی برا خانواده من برنداشته در حالی ک خانواده من همیشه هوای من و بچه هامو و شوهرمو داشتن ولی شوهرم خیلی بی چشم و رو بوده من جوابه این خواهرشوهرو چی بدم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو کدوم قانون این میگه

من ب شوهرم گفتم هرکاری میخای خودت واسشون بکن ولی من دیگه نمیخام یک قدم هم براشون بردارم میخام بیست سال برا خانوادم کم گذشتم حالا ب پدرو مادرم برسم 

گفتم بهش خودت بکن ولی از من هیچ توقعی نداشته باش

بگو باشه تو برو کارهای مادرشوهر پدر شوهرتو بکن 

بعد هم خودتو بزن به مریضی و کمر درد 

دو سه بار شوهرتو بکشون دکتر و بیمارستان تا بفهمه توان کار کردن برای اونها رو نداری

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

وقتی حتی یک روز هم شوهرم باخانواده خوب نبوده و حتی بارها اشک خانوادمو در اورده وهیچ قدمی برا خانواده ...

خواهر شوهرت خیلی غلط کرده به خودتو بچه هات برس همشونو سگ محل کن 

جهان هر کس به اندازه افکار اوست
بگو باشه تو برو کارهای مادرشوهر پدر شوهرتو بکن بعد هم خودتو بزن به مریضی و کمر درد دو سه بار شوهرتو ...

واقعا واقعا مریض شدم دیگه توان ندارم 

اینام همش ب دکتر و دوا هستن 

فقط میرسم اینارو ببرم سونو و سیتی و متخصص چشم و قلب و هزارتا چیز دیگه در آخرهم هیچیشون نیس فقط انگار حوس دارن بیان دیقه ب دیقه دکتر 

خواهر شوهرت خیلی غلط کرده به خودتو بچه هات برس همشونو سگ محل کن

من ب شوهرم امروز پیام دادم رفیق و همسر خودت هستم ولی دیگه کلا برا خانوادت از من هیچ توقعی نداشته باش

اصلا جوابشو نده هر موقع جرات کرد تو روت این حرفو بزنه اونموقع جواب بده بگو من کمکامو کردم الان نوبت ...

وای ممنونم

راس میگی 

پیغام داده 

اخه خیلی خیلی تو دست و پاشون بودم الان چشم بازکردم دیدم بیست سال عمرم رفت پای اینا هیچی هم‌نصیبم نشد جز اینکه شوهرم و بچامو وزندگیم از دستم رفتن 

یه مدته سرم ب زندگی خودمه هم رو بچه ها مسلط هستم هم زندگیم خوب شده هم شوهرم بیشتر برام ارزش قاعله 

من ب شوهرم امروز پیام دادم رفیق و همسر خودت هستم ولی دیگه کلا برا خانوادت از من هیچ توقعی نداشته باش

خوب کاری کردی بابا مگه چند بار آدم زندگی میکنه که خانواده شوهر اینقدر اعصابمون وبهم میریزن

جهان هر کس به اندازه افکار اوست
خوب کاری کردی بابا مگه چند بار آدم زندگی میکنه که خانواده شوهر اینقدر اعصابمون وبهم میریزن

ب خدامن هیچ قصد بی احترامی بهشون ندارم فقط دیگه میخام برا خودم زندگی کنم میخام اون بیست سال ک همیشه پدرومادرمو فدای پدرمادرشوهرم رو میکردم برا خانوادم جبران کنم همین 

نه میخام شر ب پاکنم نه میخام بی احترامی کنم