2777
2789
عنوان

خیلیییی دلم گرفته از ادمای دورم

104 بازدید | 19 پست

نه تفریحی نه مهمونی نه دوست انچنانی نه خاتواده شوهر نرمالی نه خاتواده اوکی چرا اینجوریه برا من انگار همه چی فیلتره طرف بیوس دو هفتس عقد شده با تایفه شوهر تمام ارتباط گرقته هر روز خونه مادرشوهره من بعد یکسال کلا ۵ باب رفتم الانم ۳ ماهه نرفتم با دو دقیقه فاصله ادم و عالمو دعوت میکنن ولی عروس خودشونو نه ازشون بدم میاد شوهرمم میدونه کم کاری میکنن ولی خب باز ارتبابطشو باهاشون کمتر نمیکنه😭😭به اندازه تماممم دنیا دلم گرفته و خستم و مدام عصبی دوس دارم برم دکتر قرص بخورم که فقط اروم شم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم همینیم

بخدا مث من نیستی بهت قول میدم دوران عقدت مث من نبوده من الان ۶،۷ ماهه یه زنگ بهم نزدن یکیشون منم زدم متقابلا زنگ نزدن بخدا عقد هم یه دعوت از من تازه عروس نکردن

بخدا مث من نیستی بهت قول میدم دوران عقدت مث من نبوده من الان ۶،۷ ماهه یه زنگ بهم نزدن یکیشون منم زدم ...

هی روزگار

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

خونه مادر شوهر ام شد جا اخه برو باشگاه و کلاسای مختلف دوست پیدا کن

والا ....اسی هنوز اول راهه نمیدونه همینی که هست به صلاحشه بعد چند سال میفهمه با خانواده شوهر دوری و دوستی بهترینه...

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

والا ....اسی هنوز اول راهه نمیدونه همینی که هست به صلاحشه بعد چند سال میفهمه با خانواده شوهر دوری و ...

بخدا اجی میدونم قطع ارتباط عالیه ولی بخدا جلو خانوادم خجالت میکشم جلو بقیه خجالت میکشم که انگار من دوس دختر این اقام نه شوهرش بخدا مردم با دوس دختر پسراشون رفتار بهتری دارن اخه عقد تازه عروستو دعوت نکنی 

بخدا اجی میدونم قطع ارتباط عالیه ولی بخدا جلو خانوادم خجالت میکشم جلو بقیه خجالت میکشم که انگار من د ...

ااره خب برای اول زندگیتون رفتارشون اشتباهه تو الان خونه مادر و پدرتی یا رفتی خونه خودتون؟   اگه خونه خودتی لازم نیست به خانوادت بگی که دعوت نمیکنن

ااره خب برای اول زندگیتون رفتارشون اشتباهه تو الان خونه مادر و پدرتی یا رفتی خونه خودتون؟ اگه خونه ...

هنوز عقدم بابا خونه خودم برم با این مایع ننگ قطع ارتباط میکنم مشکل اینجاست الان شوهرم پیششونه گاهی رو طرز فکر شوهرم تفاوت ایجاد میکنن زود میفهمم اصلاح میکنم ولی خب بازم پیش خانوادم بخدا خجالت میکشم

بخدا اجی میدونم قطع ارتباط عالیه ولی بخدا جلو خانوادم خجالت میکشم جلو بقیه خجالت میکشم که انگار من د ...

خجالت نداره کم کم تو هم از خجالتشون(خانواده شوشو) در میای و با سیاست خودشون پیش میبری ببینن خوشمزه اس یا نه؟؟ 

خجالت نداره کم کم تو هم از خجالتشون(خانواده شوشو) در میای و با سیاست خودشون پیش میبری ببینن خوشمزه ا ...

بخدا یکسال هر بی احترامی دیدم هه خندیدم و سکوت ولی دیگه تصمیم گرفتم مث خودشون باشم

بخدا یکسال هر بی احترامی دیدم هه خندیدم و سکوت ولی دیگه تصمیم گرفتم مث خودشون باشم

تازه الانم زوده،الانم بخوای مثل خودشون باشی ناراحت میشن عروس بده میشی بزار بگذره حسابی فرصت داشته باشن...من بعد ده سال اگه یه رفتار زشت خودشون رو انجام بدم بهشون برمیخوره بر علیهم توطئه میکنن...باید خیلی محتاط باشی

تازه الانم زوده،الانم بخوای مثل خودشون باشی ناراحت میشن عروس بده میشی بزار بگذره حسابی فرصت داشته با ...

توطئه بکننن به جهنممم الهی سر بر تن هم پدرش هم مادرش  نباشه قسم خوردم که خرابکار عالمم اگه مث خودشون بی شخصیت و اشغال و بی ادب نباشم اینجوری حداقل کمتر غصه میخورم 

نه اینکه این زن افریته با صدای بلند و تهدید باهام حرف بزنه تو جنع جلو بقیه ولی من سکوت کنم و هیچی نگم بریزم تو خودم😭