2777
2789
آخی نداره این جریان مال 2 سال و اندی پیش بود  تموم شد و رفت آره جون دادم مریص شدم ناراحتی معده ...

خداروشکر که الان خوبی.عزیزم اگه ناراحت نمیشی میشه بگی چطور شد جدا شدین با این همه عشق؟؟

نینای سابق هستم کاربری سال ۸۸
من بیچاره ک توشهرغریب بادوتابچه کسی وهم ندارم خانوادم تبریزخودم زنجان دارم دق میکنم خیلی بی کسم بخدا ...

بازم خدا رو شکر کن بچه هات پیشتن بچه داری خدا حفظشون کنه من شهر غریبم نی نیم ندارم خیلی سختمه

برام دعا کن خدا بهم نی نی سالم و صالح بده که برام بمونه و سقط نشه

دوس داشتی امضامم بخون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم سنیم بچه هم دارید

آره دوتا دختر دارم یکیش چها سالشه یکیشم بیستو شیش روزشه هشت ساله ازدواج کردم هیچی از عمرم نفهمیدم بی نکردم جوونیم نمیتونم بکنم ولی ای کاش یکی باشه که درکت کنه منظورم همسر آدمه ولی.. فقط افسوس...

وای چه خوب عزیزم..نه متاسفانه دزفوله هیچ بارونی نیست الان.کجا بودن سپاه یا ارتش؟

خیالت راحت هوا اینجا عالیو بهاریه 😒😒😒

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
بازم خدا رو شکر کن بچه هات پیشتن بچه داری خدا حفظشون کنه من شهر غریبم نی نیم ندارم خیلی سختمه برام ...

ایشالله خدابه حق فاطمه ی زهرادامنت وسبزکنه به زودی نی نی بیادتودلت عزیزم