2777
2789
نیروانتظامی   ان شاءالله زود تموم میشه...ما دوتامون هرشب تو ی دفتر برا هم مثلا نامه مینوشتیم کل ...

مام از این کارا زیاد میکردیم  دفترمانو خودم تو اتاقم آتیش زدم گریه میکردم مامانمم پشت در دلداریم میداد خدارو شکر از زندگیم انداختمش بیرون 

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ندیدن و دوری کنار اومدم..ولی بی خبری خیلی سخته..خدا کنه زودتر بگذره تموم شه.خیلی دیر میگذره😢

آدمیزاد به همه چی عادت میکنه 

راستش بی خبری خیلی سخته.اصلا دستم به هیچ کاری نمیره.سرکارم اصلا حوصله هیچی رو ندارم😢

نگران نباش   صحیح و سالمه  خیالت راحت    منم خیلی تنهام   تو شهرخودم   باخونوادم رفت و آمد ندارم نه فامیل میبینم نه دوست و همسایه قدیمی   تازه خانواده شوهرم که ازشون متنفرم شمال هستن   سال تا سال به ما سرنمیزنن مبادا هزینه کنن بیان تهران   توکلم به اون بالاییه  ایشاله که هرگ تنهایی واقعی رو حس نکنی دخترگل

اخی عزیزم😢

آخی نداره این جریان مال 2 سال و اندی پیش بود  تموم شد و رفت آره جون دادم مریص شدم ناراحتی معده گرفتم   افسرده شدم  ولی خوب شدم زندگیمو جم و جور کردم  الانم متاهلم  

دشمنت شرمنده گلم...من فقط اینجارو دارم با اینکه مامانمینا پیشمن تا خونشون ده دقیقه راه نیست با ماشین ...

این روزاهمه یه جورایی همون توداروتنهاوگوشه گیرن هرکی یه مشگلی داره ایشالله ک خیره