2777
2789
عنوان

اکسم چه مرگشه دوباره فالو کرد

157 بازدید | 21 پست

از ۴ ماه پیش انفالوم کرد 

بعدش مادرش فوت شد 

۲ ماه خبری نبود ازش 

دوباره بعد ۲ ماه زنگ و احوال پرسی 

ی هفته نشده بود حضوری دیدمش دیدم محلم نذاشت نمیدونم جلو همکاراش بود یا چی !!!

منم گله کردم احساس کردم برات غریبه ام 

گفت بخاطر مادرمه تو این دنیا نیستم 

منم قهر کردم و دیگه برای همیشه فراموشش کردم 

دو روز پیش اتفاقی دیدم بلاک کرده 

الانم امروز صبح دوباره زده فالو کرده !!!

بهش پیام دادم چته تو 

اذیتم نکن 

راحتم بزار 

تازه فراموشت کردم !!

چی میخاااد از من 

امروزم دقیقااا همین امروز با ی خواستگار قرار گذاشتم برم ببینمش 

ینی این نشونه نیست بهم برگردیم؟؟؟؟!!!

نشونه ی چی.بلاکش کن خب

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نشونه‌ست

نشونه‌ی اینکه برنگردی! چون هنوز به ثبات شخصیتی نرسیده

و اگه نمیخوایا ادامه دار باشه باید خودتون بلاک کنید، حتی خطتتون رو عوض کنید

اکس منم همین بود، پیج و خط و دایره‌ی دوستامم حتی تغییر دادم

پیجتو‌ قفل کن

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

عزیزم مشکل تویی نه اون . تویی که خودت دم دستی نشون میدی هربار کوچکترین کارش باعث واکنش تو میشه و راح ...

دیگه نمیتونم پیااممو پاک کنم دیگه خسته شدم از اینکه حرفامو و احساساتمو تو خودم کشتم چیزی نگفتم بهش 

امروز میخام یکیو ببینم 

بخاطر این پیام دادم‌ بهش 

سرنوشتمه گفتم چرا باید دقیقا همین روز پیداش شه اگه برا هم نیستیم 😕😕

خواستگارمم شرایط خوبی داره 

کاری با فالو و انفالو و این مسخره بازیا ندارمفقط بگو چرا تا الان دکمشو از همه جا نزدیییی

چون دوسش داشتم هی فرصت دادم

ولی خیلی بازیم داده حرصم گرفته ازش 

اون اصلا هیچکاری برای من نکرد و من خیلی دلسوزوندم 

یا باید ادم شه و منتمو بکشه یا باید بره 

دیگه نمیتونم پیااممو پاک کنم دیگه خسته شدم از اینکه حرفامو و احساساتمو تو خودم کشتم چیزی نگفتم بهش ا ...

یعنی اینهمه رفتار زشتش و توهین هاش و کوچیک کردنت واست نشونه نبود که این باید از زندگیت حذف کنی پیام دادنش شد نشونه؟ تو مغز شماها چی میگذره؟ چراانقدر ساده اید