2777
2789
عنوان

بیاید راجب بوتاکس لطفا

125 بازدید | 22 پست

بچه ها ۲۵ سالمه رفتم دکتر برای بالا بردن دم ابروهام گفت روی ابروهات زیاد جواب نمیده یه ذره ولی سعی میکنم بزنم بره بالاتره . ولی گفت خط اخم داری که داره زیاد میشه  کم کم بزن. بنظرتون چیکار کنم؟

نزن زوده من زدم اشتباه کردم انقد زود زدم

۳۰تا ۳۵به بعد بزن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ۲۳سالگی زدم

بعد الان همش باید بزنم چون‌شل میشه جاش میطلبه باز

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

منظورت پوسته که شل میشه؟ خب الان یکبار بزنیم دیگه نزنیم چی میشه یعنی انقدر بد میشه؟

ببین گلم نظرا متفاوته چی بگم اخه من میگم بد میشه

ولی خودت تحقیق کن

حیفی الان سنی نداری

عزیزم خط اخم رو چیکار کنم‌اگه نزنم. شما الان دیگه نمیزنی؟

میزنم من چون دیگ بدنم عادت کرده

نمیدونم بخدا یکم تخقیق کن بعد هرکاری میخوای کن 

بعد اولین بار که زدی برگشت پوستت چطور بود؟ ببخشید زیاد سوال میپرسم

فداتشم بپرس هروقت میخوای

تا دو سه سال خوب بود ولی بعدش دیگه شل شد