2777
2789
عنوان

تاوان غم شد سفیدی موهام 🕊💔

120 بازدید | 16 پست

خیلی ناراحتم ۲۳ سالمه و امروز موهای سرمو باز کردم لابه لای موهام سه تا موی سفید دیدم ما ارثی دیر موهامون سفید میشه 

ولی من💔

حس بدی گرفتم 

ول کن...اخرش که سفید میشه..حرص نخور

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۹سالمه سه تا سفید دارم ارثی هم موهامون تیره اس 

من چی بگم

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

هر غمی که میخوری مو سفید میشه

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

عزیزم ی سوال داشتم ممنون میشم جواب بدی، در رابطه با شکایتی ک کرده بودی منم دقیقا همین شکایتو کردم فحاشی و تهمت و افترا ، تو دادسرا متهم محکوم شده پرونده رفته دادگاه اما دیگ هیچ ابلاغیه ای چیزی نیومد، میخوام بدونم چقدر طول کشید تا ازدادگاه پیام بیاد بری؟و اخرش چی شد؟چ حکمی براش دادن؟؟؟

عزیزم ی سوال داشتم ممنون میشم جواب بدی، در رابطه با شکایتی ک کرده بودی منم دقیقا همین شکایتو کردم فح ...

سلام راستش من ابلاغیه اومد اما نتونستم برم دیگ برام ابلاغیه نیومد