2777
2789

جایی ک ما زندگی می‌کنیم بیمارستان خوب نیست شهرستانیم میگن همین جا انجام بده نمیخواد بری جای دیگه بیمه هم نیستیم حدود ۲۰ تومن درمیاد اگربخوایم بریم جای خوب تو استان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب مهمه این چیزا عزیزممعلومه که دکتر باید خوب باشه مطمئن بشه بقایا جا نگذاره

من الان چیکار کنم از صبح دارم گربه میکنم اومدم دکتر خوب تو استان گفت بستری شو اول بعد اگر خواست کورتاژ میکنیم مادرش از دیروز یه زنگ نزده دادی چیکار میکنی چون اومدم اینجا حالا از دکتر پرسیدم گفت ۲۰ تومن میشه

من الان چیکار کنم از صبح دارم گربه میکنم اومدم دکتر خوب تو استان گفت بستری شو اول بعد اگر خواست کورت ...

بیست تومنو ندارید الان؟ اگر دارید که یه چیزیه بین خودتو همسرت

کاری به خانوادش نداشته باش. اگر طلایی چیزی هم داری میارزه الان بگذاری وسط چون واقعا مهمه مهارت دکتر

بیست تومنو ندارید الان؟ اگر دارید که یه چیزیه بین خودتو همسرتکاری به خانوادش نداشته باش. اگر طلایی چ ...

چرا پس همین کارو میکنم پیش دکتر خوب میرم اونا هرچی میخوان بگن

چرا پس همین کارو میکنم پیش دکتر خوب میرم اونا هرچی میخوان بگن

برای همسرت توضیح بده فقط. بگو مهارت دکتر خیلی مهمه که یوقت به بافت داخلی و اصلی بدن آسیب نزنه. آسیبش خیلی خیلی میتونه خطرناک باشه

برای همسرت توضیح بده فقط. بگو مهارت دکتر خیلی مهمه که یوقت به بافت داخلی و اصلی بدن آسیب نزنه. آسیبش ...

فعلا که بهش گفتن گرونه واسه چی میخوای ببریش ولی بازم خودش آوردم گفت هرکار میگی بکنم 

خیلی ناراحتم دلم میخواد یچیزی بهشون بگم  الان خودم دردم کمه که اونا نظر میدن کسی که نمیخواد به خودش ضرر بزن حالا چون اونا برای سقط شهرستان بودن ماهم باید اونجا بریم دکتر 

اصلا محل نزار، اصلا خودت رو درگیر این حرفای مفت نکن. همین که شوهرت فهمیده و آوردتت یکجای خوب، کافیِ.

سرپا که شدی، بگو دکتر نامه به این بیمارستان داده بود، گفته بود حتما این بیمارستان بیام، و اینکه اگه همینجا میموندم، ممکن بود بعد سقط هرگز دیگه بچه دار نشم، شما جواب میدادید اونوقت؟

.

برو خدا پشت و پناهت خواهر. امیدوارم برات آسون بگذره و هرچه زودتر سرحال و سرپا بشی. 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
اصلا محل نزار، اصلا خودت رو درگیر این حرفای مفت نکن. همین که شوهرت فهمیده و آوردتت یکجای خوب، کافیِ. ...

همین کارو میکنم 

ممنون عزیزم روزهایی سختی هست امیدوارم هرچه زودتر تموم بشه