2777
2789
عنوان

جانم2

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 79 پست
سلام وقت بخیر1- من موی به شدت چربی دارم با شامپو های مخصوص موی چرب ام درست نمیشه چیکار میتونم بکنم؟2 ...

1-شامپو زغال
2-به دکتر مراجعه کنین ممکنه عفونت قارچی یا پسوریازیس ناخن باشه یاهم التهاب معمولی خشک نگه دار و حتما برو دکتر
3-کرم های حاوی ویتامین c یا نیاسیامید
3-تونر حاوی اسید سالیسیلیک
4-ماسک خاک رس-محصولات بدون چربی استفاده کن

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سفیدی موم ببشتر بخاطر استزس و فکر و خیالاسماشون کامل مینویسینیکیش بخورم بهتر یا دوتاشیکی میگفت مل ...

شما همونو بگین میدن بهتون
واسه همه یکسان نیست نتیجش

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

سلام ممنون از تاپیکتچیزی بجز زینک پلاس و مخمر و شیکوریدین هست که بی عوارض چاق کنه؟

قربون شما
کراتین در دوز مناسب و گلوتامین

ایا مکمل پیگمنتا واقعا تاثیر داره سه ماه بخوری ؟

ما نمیتونیم بگیم تاثیر قطعی داره

سلام من دو تا جمعه پشت هم قرص اورزانسی خوردم و ی هفته بعد پریود شدم و الان 21 روز از پریودم گذشته به ...

سلام
ممکنه اختلالات هورمونی باشه دیگه تکرارش نکن اگه پریود نشدی یه بیبی چک بزن

پس کی میتونه بگه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وقتی میگم نمیتونیم بگیم یعنی تاثیر قطعی نداره!

مرسی فقط اینکه ی هفته بعد قرص پریود شدم یعنی ممکنه احتمال باردار باشه بازم؟

نه اوکیه اگه یه هفت بعد نمیشدی میشد گفت احتمال زیاد بارداری