2777
2789
عنوان

جانم2

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 79 پست
الان فرستادمش

نیومده هنوز
اومد نسخه پزشکو میخونم میگم بهت

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

بستگی داره دیگه نسخه پزشکو داری؟

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس بهتره برین دکتر معاینه کنن شاید نیاز به امپول اینا باشه

چه متخصصی برم دو تا دکتر  فوق تخصص لگن رفتم جواب نگرفتم مال بیمارستان امام خمینی بود هر دو دکتر سطح بالا ولی آمپولی ندادن از زندگی افتادم 

دوران باروری یا بارداری؟دوزش مشخص نیست دوزش تو این دوران مهمه
روزانه هم که یک عدده زیر جلدی باید بزنی تو ساعات مشخص هر روز

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

چه متخصصی برم دو تا دکتر فوق تخصص لگن رفتم جواب نگرفتم مال بیمارستان امام خمینی بود هر دو دکتر سطح ...

فلوشیپ درد-متخصص زنان در فلوشیپ درد-متخصص نورولوژی-ارتوپدی یا جراح اعصاب