2777
2789
عنوان

جانم2

518 بازدید | 79 پست

عزیزای دلم در خدمتم واسه پرسیدن سوالاتتون و تا جایی که بتونم و در توانم باشه کمک میکنم بهتون حالا هرسوال داروشناسی-داروسازی-مصرف-عوارض و....دارین بفرمایین

و اینکه واقعا نظرتون برام مهمه بنظرتون از این تاپیکا بزنم یا دوست ندارین؟چون هدفم اینه تا جایی که میشه کمکتون کنم ممنون میشم نظرتونو بدونم

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام برا سیاه شدن مو چه دارویی خوب

ویتامین بیوتین یا همون B7 مصرف کنین و یا فولیک اسید

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

ویتامین دی رو کی بخوریم بهتره

بعد ناهار یا بعد شام صبح ناشتا و شب دیر وقت نخورین

من pco هستمسیپرو میخورمبه جای اینکه از روز پنجم پریود شروع کنم از روز اول شروع کردماشتباه کردم؟

اشکال نداره قطعش نکن همین جوری مصرف کن ممکنه این بار زودتر یا دیر شروع بشه ولی از ماه بعد اوکی میشه نگران نباش

یه شربت اشتها برای بچه ۴ ساله معرفی میکنی

مولتی ویتامین سانستول

پس این زینک پلاس پابا و ... بی تاثیراین اولین بار شنیدم

نه بی تاثیر نیستن این بهتره

سلام وقت بخیر

1- من موی به شدت چربی دارم با شامپو های مخصوص موی چرب ام درست نمیشه چیکار میتونم بکنم؟

2- کنار ناخونام پوسته پوسته میشه و خود ناخون از بغل جدا مشه مشکل چیه؟

3- بدنم سفیده ولی دست و صورتم سبزه و مشکل آفتاب سوختگی نست کرمی هست که این مشکلو حل کنه؟

4- پوسم چرب و دارای جوش سر سیاهه جز پاکسازی راحل دیگه ای دارید؟

نه بی تاثیر نیستن این بهتره

من سفیدی موم ببشتر بخاطر استزس و فکر و خیال

اسماشون کامل مینویسین

یکیش بخورم بهتر یا دوتاش

یکی میگفت ملانکور خوب که تو داروحانه ها ندیدم

آقا محمدرضا ۳۵ ساله