2777
2789

کشور خودمه، با احترام به عزیزانی که رعایت می‌کنند. چندسال پیش ده روز رفتیم انگلیس پیش خاله ی همسرم و ترکیه هم زیاد رفتم چون داداشم اونجاست و خب اقوام پدریم بیشترشون ایران نیستن و سال هاست اونور زندگی می‌کنند و هر وقت میان ایران فقط برگ هاشون میریزه از این همه اسراف 

اصلا ندیدم اینجوری آب و هدر بدن. خونه ی خاله ی همسرم که رفتیم میگفت ما اجازه نداریم سرویس بهداشتی و بشوریم و فقط میتونیم دستمال بکشیم.. 

اونوقت تو ایران چقدر راحت آب و هدر میدیم الان همسایه بالایی ما یک هفته بیشتره که همینجوری از کولرش آب میاد بماند که سقف بالکن ما رو خراب کرده هرچی هم تذکر میدیم، اصلا توجه ندارن

یا یکی دیگه از همسایه که هرررر روز بالکن میشوره و همسرش ماشین می شوره اصلا موندم تو کار بعضی ها

کاربری دسته منو خواهرمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه خو بارونایی که اسراف میکننن مطمعنا ایرانی نیستن ریشتا الان دختر خاله من آخرش مشخص شد پدرش خلخالی نبوده افغانی بوده منتها پنجاه سال بوده آمده بودن خلخال و شناسنامه داشتن ما هرجی به این میگیم اسراف نکن میگه پولش میدم نیمفهمه دیگه

من که خدا شاهده اسراف نمیکنم فرزندی هم نمیخوام بیارم دیگه تذکر نیمدم میدونی جرا بزار اونای که اسراف میکننن و فرزند دارن در آینده بچه هاشون دچار عذاب اسن اسراف خانوادشون بشن

متاسفانههههههههبا این بحران کم آبی که داریم رعایت نمیکنیم و در قبال ایندگان مسعولیم

دقیقا من میگم خدایا چندسال دیگه چه به سر بچه هامون میاد از بی آبی

کاربری دسته منو خواهرمه

مورد داشتیم برای سرگرمی و بستن دهن بچه ی شیطون و بی ادب شلنگ آب باز میدن دست بچشون 😐 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

آره خیلی اسراف میکنن ما هم همسایه هامون همش حیاط و ماشین میشورن چند روز پیش هم از ته کوچه آب شکل جو شده بود میومد سر کوچه که ما هستیم نمیدونم چه غلطی میکردن‌

همسایه مامانم دائم حیاط میشوره یبار مامانم بهش گفته بود حیفه آب انقدر اسراف میکنین با هم دوستن ولی خیلی راحت گفته بود تا هست استفاده کنیم وقتی نبود هم که هیچی

تذکر هم که میدیم یا جبهه میگیرن یا میگن پولشو میدیم

دیشب‌یکی‌تاپیک‌زده‌بود‌همش‌استرس‌دارم‌

منم‌گفتم‌من‌هم‌استرس‌دارم‌از‌بی‌آبی‌میترسم‌از‌آینده‌ی‌بچه‌هام‌،از‌خشکسالی‌،از‌اینکه‌ماهاست‌بارون‌نیومده‌دلم‌گرفته

نمیدونم‌چرا‌کسی‌درکم‌نکرد

بحث اسراف که کاملا درسته و همه باید مصرف درست داشته باشن

ولی بحران کم ابی بخش خیلی خیلی کوچیکیش برمیگرده به مصرف خانگی

حدود ۸۶ درصد اب شیرین صرف کشاورزی میشه، فقط حدود ۶ درصد برای مصرف خانگیه 

منظورم این نیست اسراف اشکالی نداره ها، کاملا غلطه و باید درست بشه. ولی مسئول کم ابی ایندگان هم این مسئله نیست یا حداقل نقشش خیلی کمه