2777
2789

کاش میشد دست بچه هامو بگیرم و از این شهر فرار کنم برم یه جای خیلی دور که دست هیچکس بهم نرسه هیچکسی رو که الان میشناسم نبینم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ببر چون دقیقا حس تورو دارم

کاش میشد بخدا بریدم کاش یه اتاق داشتیم فقط ولی با ارامش و بدون افکار ناراحتی میگذروندنم این سینه ام چقدر تحملش زیاد این دلم چطور تا الان نترکیده خودمم موندم 

البته منم مثل شمام 

من نمیخوام جایی برم فقط میگم کاش بشه یه جوری بی سر و صدا و سریع بشه از شوهرم جدا شم

کسی نفهمه، کسی از طلاقم خوشحال نشه ،کسی بهم ترحم نکنه

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
بیزارم از ادمای اطرافم مخصوصا شوهرممتنفرم از فقری که دامن خانواده ام رو گرفته دلگیرم از خدایی که ما. ...

اخلاقش خوبه؟

فقط نداریش اذیتت می کنه؟

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
البته منم مثل شمام من نمیخوام جایی برم فقط میگم کاش بشه یه جوری بی سر و صدا و سریع بشه از شوهرم جدا ...

بخدا من طلاق برام شده یه محال ممکن ولی از طرفی میترسم حتی بهش فکر کنم خیلی بیچاره ام خانواده ام زیر خط فقرن خودمم یه هزاری ندارم دستم به جیب شوهرمه وای خدا کجایی

بخدا من طلاق برام شده یه محال ممکن ولی از طرفی میترسم حتی بهش فکر کنم خیلی بیچاره ام خانواده ام زیر ...

شوهرت نداره ؟ یا مثل شوهر من داره و دلش نمیاد خرج کنه؟