2777
2789
عنوان

حالم از این زندگی و زنده بودن بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 43 پست
بخدا من طلاق برام شده یه محال ممکن ولی از طرفی میترسم حتی بهش فکر کنم خیلی بیچاره ام خانواده ام زیر ...

من از بعد طلاق میترسم 

که بچه م چی میشه ؟ داغون میشه

دیگران چی میگن؟ چون این همه وقت فک می کردن ما خیلی خوبیم با هم.

دشمن شاد میشم 

مامانم غصه میخوره

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دارهولی اخلاقش صفره

خرج می کنه؟

شوهر من نگر داشته بعد من اُوِرت خرج کنه 

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
من از بعد طلاق میترسم که بچه م چی میشه ؟ داغون میشهدیگران چی میگن؟ چون این همه وقت فک می کردن ما خیل ...

منم مثل تو البته حرف مردم به درک میرفتم روان خودم و راحت میکردم ولی بچه هامو چکار کنم من نباشم اون برای بچه های من اصلا انگار نه انگار بعدم نمیتونم با خودم ببرمشون خودمو قبول کنن خونه پدری نگه دارن هنر کردن بعدشم نمیتونم ازشون دور باشم طاقت نمیارم

میگم که کاش میشد بی سر صدا دست بچه ها رو گرفت رفت اینو واقعا میگم اگر دور زمونه مثل قدیم بود حتما میرفتم ولی الان نه هرجا بری قانون پیدات میکنه

خرج که چی بگم با زور جنگ

شوهر من پول داره خب حقوق بگیره اما یه تومن خرج می کنه صد بار میگه که وای این ماه خرج خیلی زیاد شدددد

چیز دیگه جرات نداری بگی ،بگی هم میگه ندارممم