2777
2789
عنوان

ی بچه گربه کور چن روزه امده

| مشاهده متن کامل بحث + 2920 بازدید | 192 پست

بهش کمک کنبد خواهشا فقط بخاطر خدا اون از ترس نابینایی فریاد میکشه 

غذا بدید و آب آروم میشه بعد بگردید هر شهری هستید دامپزشک ک امداد می‌کنند 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم شهری ؟

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

ازارتون ب ی بچه گربه ی کور رسیده ؟

نیم ساعت از وقتی ک برا سرگرمی تو سایت میزارین

رو تو اینستا برای پیداکردن پیجای حامی شهرتون بزار

و وضعیت گربرو بهشون اطلاع بده

میان میبرنش

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

من اذیتش نکردم فقط میخوام بره نمیخوام محیط خونم کثیف بشه

دیگه چی مونده بود بکنی؟؟؟

کدوم شهری شماره پناهگاه حیوانات و یا حامی حیوانات شهرت رو پیدا کن زنگ بزن یه خدا شناس میاد کمک 

نشد آگهی بده دیوار بگو هرکی حیوان دوست هست بیاد کمک

من بهش اسیب نزدم فقط میخوام بره من همیشه برا گربه غذا میریزم تو باغچه میان میخورن میرن این نمیره غذا ...

چشم نداره علت بیقراری نابینایی بعدم اگر شیرخوار دنبال شیر

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
نمیدونم میخوای چیکار کنی ولی آه گربه میگیره نندازش دور یه جایی براش درست کن بره اونجا بخوابه که نیاد ...

بخدا خودم ناراحتم چون مادرش ولش کرده دلم میسوزع نوزاده بیچاره.ولی من اهل نکهداری نیستم حوصلم نمیکشه همم چندشم میشه

بخدا خودم ناراحتم چون مادرش ولش کرده دلم میسوزع نوزاده بیچاره.ولی من اهل نکهداری نیستم حوصلم نمیکشه ...

رو پشت بودم براش یه جا درست کن بموونه 

برو براش غذای خشک گربه بخر بده شوهرت هرروز بریزه جلوش

به حکمتش دل بسپار(خدا)
ازارتون ب ی بچه گربه ی کور رسیده ؟نیم ساعت از وقتی ک برا سرگرمی تو سایت میزارینرو تو اینستا برای پید ...

فک نکنم شهرمون داشته باشه بابا حرف من این گربها از صب تا شب صدتا خونه رو میگردن این از حیاط ما بیرون نمیره

بچه ها استارتر رو سرزنش نکنید خوب هر کسی ی اخلاق داره دیگه نمیشه که بگیم همه مثل ما باشن فقط حیوا ...

من دوس دارم حیوونارو ولی دوس ندارم نگهشون دارم چون حوصلم نمیکشه هم چندشم میشع دست خودم نیس