2777
2789

من وقتی حرف میزنم بارها توذهنم بالا پایینش میکنم ک بیانم جوری نباشه برنجه اما دیگران بارها من و شکستن

احترارم میزارم اما بی احترامی میبینم 

چرا؟ ؟

باکه باید گفت این حال عجیب؟

اومدم بپرسم چرا که دیدم برای خودتم سواله

ولی اره منم تصمیم گرفتم جز برای خانواده برای هیچ احدی مهربون نباشم

بدی هم نمیکنم ولی خوبی هم نمیکنم دیگه همشون ثابت کردن بی لیاقتن

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍                                                                                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدم بپرسم چرا که دیدم برای خودتم سوالهولی اره منم تصمیم گرفتم جز برای خانواده برای هیچ احدی مهربون ...

میدونی آدما ب مهربانی آلرژی دارن نباید زیاد ب آدما بها داد 

مهربونی زیاد یدونشه

میدونی آدما ب مهربانی آلرژی دارن نباید زیاد ب آدما بها داد مهربونی زیاد یدونشه

میچسبن به اونی که مثل سگ باهاشون رفتار میکنن ولی تویی که مهربونی رو انگار نیستی کلا

تنهایی تو این دنیا خیلی بهتره 

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍                                                                                                    

میچسبن به اونی که مثل سگ باهاشون رفتار میکنن ولی تویی که مهربونی رو انگار نیستی کلاتنهایی تو این دنی ...

افریننننن مهربونا جدی گرفته نمیشن