2777
2789
عنوان

فرزند طلاق

116 بازدید | 16 پست

من از 9 سالگی با مادرم زندگی می کنم

و بعد از 10 سال با خانواده پدریم ارتباط 

گرفتم حالا عذاب وجدان دارم احساس می کنم

خیلی در حقم ظلم کردن نباید برم پیششون. و فامیلای

مادریم با اینکه با اونام زیاد ارتباط نداریم ولی اگه بشنون خیلی حرف در میارن 

مثلا یه نمونش اینه میگن مامانش این همه نشست بزرگش کرد حالا این میره خونه پدربزرگش. 

مامانمم زیاددوس نداره برم ولی اصلن تو فکر این

نیس بگه من روز و شب تو خونه ام. 

و از طرفی پیش مادرم خیلی تنها و بی کسم هیچکی

نمیاد بهمون سر بزنه یا بیاد خونمون نمیدونم چکار کنم

😔😔😔

خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶‍♀️

عذاب وجدان نداشته باش بالاخره فامیل هاتن دیگه گذشته ها گذشته

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
عذاب وجدان نداشته باش بالاخره فامیل هاتن دیگه گذشته ها گذشته

اکه تنها نبودم نمی رفتم ولی حس می کنم

مامانم ناراحت میشه ولی خب منم دارم افسردگی می گیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکه تنها نبودم نمی رفتم ولی حس می کنممامانم ناراحت میشه ولی خب منم دارم افسردگی می گیرم

برو عزیزم درکت میکنم منم بچه طلاقم ولی بالاخره فامیلتن دیگه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

حس خیلی بدیه از یه طرف مادر برات زحمت کشیده از طرفی دیگه خانواده مادری به چشم بچه همون پدر بهت نگاه می کنن و حتی گاهی اوقات ازت بدشون میاد. تنهایی و دوست داری حداقل با خانواده پدریت رفت و آمد کنی از اون ور مادرت ناراحت میشه حقم داره چون سالها تنهایی کشیده تا تو رو بزرگ کنه. زندگی گاهی اوقات خیلی ناعادلانه است

حس خیلی بدیه از یه طرف مادر برات زحمت کشیده از طرفی دیگه خانواده مادری به چشم بچه همون پدر بهت نگاه ...

دقیقا همینطوره که گفتی😭

من با اینکه خودم بچه ها مو نگه میدارم حتی پدرشون نفقه هم نمیده. ولی دوست ندارم بی پشت و پناه باشن یا از دیدن پدرشون محروم باشن. هفته ای یکبار میرن پیش پدرشون همین طور مراسم هم داشته باشن میرن پیش اقوام پدریشون. چون با من تنهان دلم براشون می سوزه که کسی باهاشون رفت و آمد نداره. 

من با اینکه خودم بچه ها مو نگه میدارم حتی پدرشون نفقه هم نمیده. ولی دوست ندارم بی پشت و پناه باشن یا ...

اره کار خوبی می کنی حتی اگه اونا نخواستن بچه هات و نبینن تو بزار برن پیش پدرشون که احساس بی کسی نکنن 

اره کار خوبی می کنی حتی اگه اونا نخواستن بچه هات و نبینن تو بزار برن پیش پدرشون که احساس بی کسی نکنن

پدرشون خیلی بی عاطفه است همیشه زمان جدایی سر بچه ها دعواست ولی اون اصلا نخواست بچه ها رو گفت پیش تو باشن منم آخر هفته ببینمشون. دلم برای بچه هام می سوزه که پدربزرگشون زندگی مرفهی داره بچه های عموهاشون همین طور ولی اینا باید آواره ی خونه ی بقیه باشن. 

پدرشون خیلی بی عاطفه است همیشه زمان جدایی سر بچه ها دعواست ولی اون اصلا نخواست بچه ها رو گفت پیش تو ...

دقیقا من و خواهرمم همینطوری بودیم موقع طلاق 

مادربزرگم گفته بود که بچه هارو فقط نیارید 

بعد تازه اونا دلگیرم هستنکه چرا من نمی رفتم خونشون بشون سر بزنم 

منم یک پسر و دختر دارم. فعلا خانواده خودم باهاشون مشکلی ندارن. ولی همیشه به این موضوع که شما گفتید فکر می کنم. همین طور به سختی های بزرگ کردن دو تا بچه به تنهایی مخصوصا پسر بچه که به پدر احتیاج داره.

[QUOTE=388502503]منم یک پسر و دختر دارم. فعلا خانواده خودم باهاشون مشکلی ندارن. ولی همیشه به این موضوع که شما گفتید ف ...[/QUOTE

اگه خانوادت کمکت کنن خوبه یا با فامیلای خودت 

رفت و امد داشته باشی احساس تنهایی نمی کنن 

ولی ما باا هردوطرف رفت و امد نداریم در حد تلفنی

یا مراسمی چیزی ارتباط داریم