2777
2789

یکیشون یک سال و نیمشه اون یکی ۴ سال هی بزرگه میاد حسودی می‌کنه به کوچیکه وقتی مامانم بغلش کرده از تو بغلش میکشتش بعدش باید گریه دوتاشونو آروم کنیم خسته شدم دیگه یا بزرگه دائم بهونه های الکی میگیره و فلان چیزو میخواد با مامانم دو دقیقه می‌ره بیرون با گریه بر میگرده مامانم براش میخره گریه می‌کنه میگه نه نمی‌گیرم بازم گریه می‌کنه از ساعت ۱۰ صبح تا ۸ شب میاره اینجا ول می‌کنه خیلی حرصمو درمیاره زن داداشمم کاش داداشم دوتا محکم میزد تو گوشش می‌گفت بتمرگ سرجات بچه خانم بزرگ کن نمیخواد بری سرکار کاشششششش از همه زن های شاغل و بی مسئولیت متنفرمممممم.تازه عفریته خانم آخرش طلبکارم میشه مثلا یبار واسه بچه های کارتون گذاشته بودیم نگاه کنن یهو از در پرید اومد که ای وای چرا گذاشتین کوچیکه کارتون نگاه کنههههههههههههه زنیکه علافففففففففف باز فردا به من زنگ میزنه عزیزم بیا بچه هارو بگیررررر درددددددد بخدا خدا از زنای شاغل نمی‌گذره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجبور کنید بزرگه رو بزاره مهد کوچیک که تنها باشه عالی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

مادرشوهر من هی میگه بچه بیارید و بچه زیاد خوبه و...

منم تصمیم گرفتم مثل زنداداش شما بچه‌هام را ببرم بندازم ور دلش تا دیگه گوه اضافه نخوره.

حیف که بچه‌هام گناه دارن و اذیت میشن

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش

خب مامانت میتونه قبول‌شون نکنه

داداشت براشون پرستار بگیره  مث خواهرمن ک بچش ی مدت پرستار داشت  

الان ک بزرگتر شده اذیتی نداره پیش مامانم میمونه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!