2777
2789
شما اول ببین جریان چیه؟داستان چیه؟کی اومده اول شروع کرده پست گذاشته ایشون کاربر فیک هست با ده تا کار ...

اصن عشقم من کاری ندارم میگم بحث نکنین حیف نیس اعصاب خودتونو الکی خورد میکنید خدایی؟

باو ولش کنین فداتشمم ایما ک بحث ندارع خیلیا هستن پول همینم ندارن خو دروغ میگم بگو دروغع

شما کاربری دیگش یا دوستش تو سایت هستی

وگرنه هییییییچ احدی از فزوعی دفاع نمیکنه مگر اینکه خودش باشه یا مثل خودش باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کاربری دیگش یا دوستش تو سایت هستیوگرنه هییییییچ احدی از فزوعی دفاع نمیکنه مگر اینکه خودش باشه یا ...

🤣🤣🤣نسوز

نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌کاربر سابقم با اجازتون 

اصن عشقم من کاری ندارم میگم بحث نکنین حیف نیس اعصاب خودتونو الکی خورد میکنید خدایی؟

عزیزم اینو ولش کن

@شانزدهمین_کاربری‍ 

این کاربریشو یه نگاه بنداز میفهمی چجور آدمی هستی 

نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌کاربر سابقم با اجازتون 

عزیزم اینو ولش کن@شانزدهمین_کاربری‍ این کاربریشو یه نگاه بنداز میفهمی چجور آدمی هستی

هست

تا الان که منم فیک بودمچیشد؟الان با پول شوهر رفتم بالا😁با خودت چند چندی توووووووووو

حرفایی هست که خودت میزنی 😍🤣افسی

ولش عزیزم خودتونو الکی ناراحت نکنین بخدا این دنیا اصن ارزش ندارع

اره عزیزم اینو باید به حال خودش ول کرد از خدا براش طلب سالم شدن می‌خوام 

بیا بریم از تاپیکش

عزیزم🥹ترک کردن شمال برای یه شمالی واقعا سختهمن سفر میرم چند روزه دلم تنگ میشه برای شمال

بله دقیقا مخصوصا که مادرم پدرم مادر شوهرم پدر شوهرم همه اونجان برای دیدنشون یه راه طولانی رو باید طی کنیم هر دفعه .

بوس به همتون https://abzarek.ir/service-p/msg/2285449

اره عزیزم اینو باید به حال خودش ول کرد از خدا براش طلب سالم شدن می‌خوام بیا بریم از تاپیکش

من قصد توهین ن ب اسی دارم ن ب شما عزیزم فقط گفتم بحث نکنین امیدوارم ناراحت نشده باشین بازم شرمنده