2777
2789
سلام گلم اب هوا چطوره اون طرفا میخواستیم بیاییم مسافرت ولی از گرما شرجی بودن جرعت نمیکنیم 🫣🤔

سلام عزیزم

هوا گرم هست و طبق معمول شرجی😁

ولیییییی سفر شمال بازم میچسبه

حتما تشریف بیارین 

شبا هوا خنکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زشت نیس بنظرتون افتادین ب جون هم بعدشم عزیزای دلم سعی کنید سرتون تو زندگی خودتون یاشع بهتر و قشنگ تر ...

می‌بینی تو رو خدا 

به پول شوهرش مینازه میگه چون اسکراب لیدی مکس ۱۸۰ بوده تو هم ۱۸۰ خریدی 🤣😐گدایی

نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌کاربر سابقم با اجازتون 

زشت نیس بنظرتون افتادین ب جون هم بعدشم عزیزای دلم سعی کنید سرتون تو زندگی خودتون یاشع بهتر و قشنگ تر ...

شما اول ببین جریان چیه؟داستان چیه؟کی اومده اول شروع کرده پست گذاشته 

ایشون کاربر فیک هست با ده تا کاربری فعال

چون من لو دادم حالا با من لج کرده بنده خدا

😃😃😃پس هنوز تعلیقیت آزاد نشده عزیزم مثل اینکه خیلی به خریدام حسودی کردی اره ؟ شوهرت تا حالا لیدی م ...

آررررره من حسووووووووودیم شد😢

از کجا فهمیدی آخه؟😁

نه شوهرم صدتومن پول هم نداره😔

شما اول ببین جریان چیه؟داستان چیه؟کی اومده اول شروع کرده پست گذاشته ایشون کاربر فیک هست با ده تا کار ...

بس کن زن

نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌کاربر سابقم با اجازتون 

آررررره من حسووووووووودیم شد😢از کجا فهمیدی آخه؟😁نه شوهرم صدتومن پول هم نداره😔

برو خجالت بکش 

به پول شوهرت نناز 

به تو چه که خریدم ۱۸۰ 

سرتو از باسن من درار

اونی که باید از رو بره و بس کنه دقیقا توییفیک اینهمه رو دار تو این هشت سال سابقه ی نی نی سایت گردی ن ...

برات متأسفم پولداره بی فهم

می‌بینی تو رو خدا به پول شوهرش مینازه میگه چون اسکراب لیدی مکس ۱۸۰ بوده تو هم ۱۸۰ خریدی 🤣😐گدایی

باو ولش کنین فداتشمم ایما ک بحث ندارع خیلیا هستن پول همینم ندارن خو دروغ میگم بگو دروغع

باو ولش کنین فداتشمم ایما ک بحث ندارع خیلیا هستن پول همینم ندارن خو دروغ میگم بگو دروغع

همون 

با پول شوهر رفته بالا پزم میده خجالت نمیکشه