2777
2789

خالم و مادربزرگ شوهرم دختر عموهستن ارتباطی ندارن در حد سلام اینا حالا رو حساب ازدواج ما خالم خواسته به خاطر من ی سلامی کرده باشه  امروز که رفتم خونه خالم برگشت گفت تو خیابون مادربزرگ شوهرمو دیده سلام کرده خالم بعد مادربزرگ شوهرم گفته برو تو دیگه کی هستی برو نمیخوام ببینمت   خالم میگفت شوکه شدم  بعد خالم تازه پسرشو ازدست داده جای حال احوال کردنش اینجوری حرف میزنه مگه خالم مالشو خورده  حداقل به خاطر من درست حسابی سلام می‌کرد چرا آبروی منو مادربزرگ شوهرم برده منو کوچیک کرده .... کارش خیلی بد بود منم جوابی نداشتن به خالم بدم  نمیدونم به شوهرم بگم یا نه از مادربزرگش خیلی بدم آمد 

تو ک تقصیری نداری ک نگران جواب خالد باشی 

من بودم گلایه شو ب شوهرم میکردم 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترعمو مامانت هم هست کهاونا قبل از ازدواج شما دخترعمو بودند الانم درست جواب نداده به مظرم کاری به ش ...

خوب همون دیگه خوب آلان باید یکم بیشتر احترام بگیره نه بی ادبی بکنه خیلی فرهنگن

پس به شوهرم بگم خیلی ملایم میگم

اره بگو 

حالا من بودم ب مادرشوهرمم میگفتم 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

تو ک تقصیری نداری ک نگران جواب خالد باشی من بودم گلایه شو ب شوهرم میکردم

به تود من زیاد بی احترامی کرده ی دفعه زنگ زد بهم گفت شام بیا شوهرم نبود خونه بعد گفتم هر وقت شوهرم آمد میام به قرآن بعد گفت قرآن بزنه کمرت آخه این چه حرفیه بزنه تخت کمرت خودت منم تونم ناراحت شدم نمیدونم اینجوری حرف میزنه 

چی بگم والا آخه بگمم که چی بشه اون زنیکه که درست نمیشه شاید هم بدتر بکنه

نه ولی میفهمن