2777
2789

زن داداش و بچه هاش باهامون اومدن روستا داداشم کار داره شهرستانه

تو روستا دو اتاق ی پذیرایی داریم ی بار مامانم تعریف کرد که یکبار که با پدرت روستا بودیم دیدم یکی اومد در اتاق باز کرد و بست من از اونروز ترس داشتم که رفتم روستا تو پذیرایی نخوابم ولی یک شب اول رفتم اتاق خواب مامانم گیر داد باید بیای تو هال من گفتم تو اتاق راحتم باز روز بعد پدرم کلی توهین بهم کرد که تو باید بری تو هال عروسم معذبه تو پذیرایی بخوابه اابته اینم بگم از وقتی جدا شدم پدرم اصلا به من روی خوش نسون نمیده تا جا داشته کتک خوردم و فحش شنیدم ازش آرزو به دل موندم یکبار اسمم صدا بزنه من الان سه شبه با ترس و لرز تو پذیرایی میخوابم نمیدونم چرا اشکم بند نمیاد از اینکه چقدر برا عروسش ارزش قائله اما براشون مهم نیست که من کجا بخوابم و واقعا میترسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو حساس نیستی عزیزم

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

درو قفل کن خب، ولی امنه روستا، اون داستان هم مامانت خیالاتی شده، کشویی چیزی نداره بزنی یا قغل کنی در ...

در پذیرایی رو به حیاطه همه اش چشمم به دره نه مامانم اصلا خرافاتی نیست

کلی گریه کردم🥹🥹

حالت رو درک میکنم

منم دیشب این مورد برام پیش اومد و گریه کردم

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

اهمیت نده ...تو هم نمیشه بری پیش زن داداشت بخوابی ؟اگه نمیشه دیگه چاره نیست به اون به چشم مهمون نگاه ...

نه تو شهرم تو یک ساختمونیم کلا بابام پسر و عروس دوسته برا دختراش اینجوری نیست

از وقتی که من جدا شدم برگشتم با اینکه هیچ احتیاج مالی هم بهشون ندارم به چشم سربار بهم نگاه میکنن بابامم جز فحش و بد و بیراه و کتک و تحقیر جلو عروس یکبار زبونش باهام خوش نبود