2777
2789
عنوان

من حساسم یا هر کسی دیگه ای بود نارحت میشد

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر تو بیای اتاق عروس باید تو پذیرایی بخوابه؟ خب اون بیشتر معذبه شما خانوادتونن راحت ترین ولی خب مگ نمیگیم دو تا اتاقه یکیش شما بتشین یکیش عروس مامان باباتون بیان پذیرایی منصفانه باشه 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

منم مادرم وقتی چندماه عقد بودم با اینکه همسرم غریبه بود و تا شهر ما ۱۰ ساعت راه بود که بیاد به من سربزنه و فقط هم یه روز میماند اصلا غذا درست نمیکرد نه ناهار نه شام اما وقتی زن داداشم میومد چندجور غذا میپخت هیچوقت حلالش نمیکنم

چراامکانشونداری چندسالت واااااجداشوشده یه اتاق کوچیک داشت باش براخودت مگه نمیگی ازنظرمالی تامین هستی

خانوادم سنتین و متعصب زیر زمینم برم زندم نمیزارن

اونکه منطقیه ولی چراباباش بالحن بدبااسی حرف میزنه خوب مگه اسی چیکارکرده

چون طلاق گرفتم 

شاید هیچ کسی تا تجربش نکرده باشه درک نکنه چقدر سخته بابات با همه بچه هاش بگه بخنده با تو حرف نزنه سر هر مسئله ای هم داد و بیداد کنه تحقیرت کنه و خیلی وقتام کتکت بزنه

اینجورمعلومه مامان بابای اسی هم انگارتازه عروس دومادن ک اتاق جدامیخان😂😂😂😂😂

نه عادت دارن تو اون اتاق بخوابن که سر و صدا کمتره

کاش درد من فقط بحث اتاق بود اصلا محلم نمیزاره با همه میگه میخنده من نه 

اصلا بهم محبت نمیکنه انکار نه انگار منم بچشم مثلا چیزی بخواد اسم اونا دو میبره به من سرش میبره رو به اسمون فلان چیزو بیارید دیگه اسمم نمیبره

چون طلاق گرفتم شاید هیچ کسی تا تجربش نکرده باشه درک نکنه چقدر سخته بابات با همه بچه هاش بگه بخنده با ...

امیدوارم انقدخوشبخت بشی ک بری بین الحرمین بشینی ی گوشه دنج نگاه به خوشبختیت کنی🫂اسی دارم میسوزم ازبی کسی اسی کاش یتیم بودم اسی کاش یکی بودبگه بشین کنارمن بجای تومیجنگم اسی😭😭😭😭😭😭😭