2777
2789
عنوان

مادرشوهرررررر😤😤😤

316 بازدید | 30 پست

مادرشوهرم منو عصبیییییی میکنه

قرار بود پدرشوهرم بیاد خونمون که یه چیزی رو درست کنه مادرشوهرمم تندی پشت سرش اوند خونمون که سرک بکشه 

فضول بی خاصیت 

وقتی هم میاد خونمون تو اتاقام میره و عین ادم نمیشینه که ازش پذیرایی شه و بعدش تشریفش رو ببره 🤐🤐🤐

هی هم میاد درباره دکوراسیون نظر میده 

هفته دیگه روضه داریم قراره فامیلای شوهرم بیان 

مادرشوهرم درباره پذیراییمون نظر میده

رو مخههههههه

امشب نشسته پیشم میگه جلوگیری نکنید بذارید بچه دار بشید 

به توووو چه؟؟ به تو چه ربطی داره؟ 

اخ

فضول 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت باید حالشو بگیره نه تو

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

چه منو یاد مادرشوهر خودم انداختی☹️☹️☹️

افسوس☹️😞😞😞😞😞

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

ببین هرچی گفت بگو باشه

دیگه هیچی نمیگه

دفعه بعدم گفت بگو به خرف شما عمل کردیم چشم

ولی راجب بچه درست میگه اگه بچه نداری بزار یکی بدنیا بیاد با جلوگیری ممکنه دیگه بچه دار نشی حسرتش به دلت میمونه

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

منکه خواهرشوهرام میگن 

ولی بخدا نه من نه مادرم یکبار به عروسمون نگفتیم که باردارشو فلان

نمیدونم بعضی ها خونواده ها چه فکری میکنن

حتی اگه خیلی هم دلش نوه بخواد باید به پسرش بگه نه عروس

معلم مهر ۱۴۰۴ برام دعا کنید