2777
2789
عنوان

ازمایش خون زردی نوزاد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 32 پست
نه دکتر نگفت همون خانومه مسئول ازمایشگاه

اونو ول کن

زردی بچه یه چیز معمول و رایجه

دختر منم گرفت میگم‌روی ۱۷ بود بستری شد

فقط اینو بدون زردی میاد پایین ولی رنگ‌پوست و چشم‌تا نزدیکچهل پنجاه روز زرده 

و اینکه اول راهی نترس و با هر ویروس یا علامتی خودتو نباز

اینکه مسعول آزمایشگاهه هیچی بارش نیس

صدتا دکترم‌ تشخیص اشتباه توی یه سرماخوردگی رو دارن

من به دخترم شیرخشک کنار شیر خودم دادم قطره دادم

تا زیاد ادرارکنه بره از بدنش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کردین خوب شد؟شمام ازمایش دادین؟

آره دکتر بهت میگه چی بهش بدی 

من خب زردی بالا بود بستری کردن

برای خیلیا همون دستگاه اجاره میکنن توی خونه هستن

اصلا نگران نباش واقعا چیزی نیست 

استرسای الکی که من کشیدم فقط خودمو نابود کردم

درمان داره دیگه بیخیالی نکردی که

اینم بگم مثلا زردی میبینی ۱۱هست بعد میخوابونی دستگاه میاد روی ۷

باز دوسه روز دیگه یکی دوتا میره بالا .نترس اینا طبیعیه

فقط باید دارویی که دکتر میده روبدی

به دختر من قطره داد

شیرخشک هم میدادم کنار شیرم که اینم دکترم گفت شیرم خیلی کم بود

بچه یک ماه که عزیزم زردی ترس نداره اسی جان

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اونو ول کنزردی بچه یه چیز معمول و رایجهدختر منم گرفت میگم‌روی ۱۷ بود بستری شدفقط اینو بدون زردی میاد ...

خداکنه چیزی نباشه.تورو خدا دعا کن براش.ازاینورم خودم و شوهرمو پسرم درگیر سرما خوردگی شدیم😢

زندگی قبل تو سوتفاهم بود نفس مامان😘😘

آره دکتر بهت میگه چی بهش بدی من خب زردی بالا بود بستری کردنبرای خیلیا همون دستگاه اجاره میکنن توی خو ...

شیر من خوبه بنظرت شیر خشکم بدم بهش؟

پس چرا خوب نمیشه؟

تا 40 روز شایدم 70 روز آروم آروم از بدنش دفعه میشه

دیگه بالا که نمیره عزیزم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بالا رفته دیگه اول ۱۴/۵ بود بعد دستگاه شد ۱۰ الانم شده ۱۶/۵

ان شاالله رو همین عدد میمونه ولی حواست باشه 

خودت شیر خشت خوردی؟

الان فصل گرمک زیاد بخور فالوده کن و بخور

از عطاری گیاهانی که طبع خنک دارن بخر  بخور

ان شاالله رو همین عدد میمونه ولی حواست باشه خودت شیر خشت خوردی؟الان فصل گرمک زیاد بخور فالوده کن و ب ...

اره چندباری شیر خشت خوردم.گرمک برا چی خوبه؟عرق کاسنی خوردم دو روزه ترنجبین میخورم ولی فایده نداره دارم دق میکنم از نگرانی .تورو خدا دعا کن چیزی نباشه🙏

اره چندباری شیر خشت خوردم.گرمک برا چی خوبه؟عرق کاسنی خوردم دو روزه ترنجبین میخورم ولی فایده نداره دا ...

گرمک هم طبعش خنک قطره شیرخشک دادی به نوزادتان

دکترها مینویسن

نترس عزیزم چیزی نیست علم هم پیشرفت کرده همه چیز درمان داره

دوقلو داشتم چندین بار طفلی ها خونه دادن برا زردی

چی شد آزمایش بچت