2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره جدا بزن پف کیک بیشتر میشه

مارک رشد بهتر از همه ست بیشتر پف میکنه

وقتی مواد خشک رو میریزی زیاد هم نزن پف کیک کم میشه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
اره جدا بزن پف کیک بیشتر میشهمارک رشد بهتر از همه ست بیشتر پف میکنهوقتی مواد خشک رو میریزی زیاد هم ن ...

بوی تخم مرغ نمیگیره عزیزم؟سوربن درست میکنم همیشه

بوی تخم مرغ نمیگیره عزیزم؟سوربن درست میکنم همیشه

نه میتونی یذره اندازه ی نوک چاقو وانیل توی سفیده تخم مرغ بریزی و هم بزنی تا فومی بشه

اگرم زرده و سفیده باهم میزنی کرمی بشه و مثل روبان بریزه

من تک و زر و  رشد درست کردم، رشد رو از همه بیشتر دوس داشتم

یبار بخر تست کن

من تازه توی آون توستر درست کردم، توی فر بهتر هم درمیاد

فر هم حتما قبلش بزار گرم بشه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
نه میتونی یذره اندازه ی نوک چاقو وانیل توی سفیده تخم مرغ بریزی و هم بزنی تا فومی بشهاگرم زرده و سفید ...

منم توستر دارم عزیزم 

حالا درست میکنم خداکنه خوب بشه😅مرسیی🌹

منم توستر دارم عزیزم حالا درست میکنم خداکنه خوب بشه😅مرسیی🌹

عزیزمی❤️

چطور شد کیک خوب شد؟

چجوری درستش کردی؟

پیامتو الان دیدم که گفتی توستر داری، باید فقط المنت پایین روشن باشه، ۵ دقیقه اخر کار بالا رو روشن کنی

اگه بالا و پایین باهم روشن باشه کیک پف نمیکنه

عزیزمی❤️چطور شد کیک خوب شد؟چجوری درستش کردی؟

اره عزیزم نسبت به دفعات قبل پف بیشتری داشت خوب شد 

من مثل مراحل خود پودرکیک پیش رفتم یکم بیکینگ پودرم زدم ب ارد وسفیده رو جدا زدم یکم وانیلم بهش زدم اخر سر اضافه کردم به بقیه مواد