nilinarenjiii مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 2313 عنوان دوستان میشه بیاین لطفا 149 بازدید | 21 پست سلام دوستان، وقتتون بخیر یه سوال اگر کسی بخواد ساق پا تا زانوش رو لیزر کنه حتما لازمه اون لباس مخصوص رو بپوشه؟ تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 1404/04/25 | 21:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nilinarenjiii مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 2313 نمیدونم مممنونم عزیزم تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش.
نایلین۲۰۰۱ عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1111 کدوم لباس مخصوص من اپراتور لیزر بودم لباس مخصوص چیه ویگه اگر روزگارت پر رنج و درده یکی هست هنوزم حلالت نکرده
nilinarenjiii مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 2313 کدوم لباس مخصوص من اپراتور لیزر بودم لباس مخصوص چیه ویگه همون لباس آبیه عزیزم آخه با دخترخالم یه جلسه همراهش رفتم، رفت لباس عوض کرد اونو پوشید، البته ایشون فول بادی انجام دادن تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش.
nilinarenjiii مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 2313 من موقع لیزر هیچ لباس مخصوص نپوشیدن کدوم لباس عزیزم یه لباس آبیه، مثل لباسی که وقت عمل میپوشن تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش.
نایلین۲۰۰۱ عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1111 عزیزم یه لباس آبیه، مثل لباسی که وقت عمل میپوشن اون دیگه رفته یه کلینیک اداییواسه لیزر باید ل.خت شی ن ک لباس بپوشی😂 اگر روزگارت پر رنج و درده یکی هست هنوزم حلالت نکرده
suger عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 5270 عزیزم یه لباس آبیه، مثل لباسی که وقت عمل میپوشن نه به من ندادن کلا شلوار رو درمیارم
nilinarenjiii مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 2313 اون دیگه رفته یه کلینیک اداییواسه لیزر باید ل.خت شی ن ک لباس بپوشی😂 درسته عزیزم، ولی مثلا از سالن تا رفت توی اتاق اونو پوشید 😅😅 تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش.
nilinarenjiii مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 2313 ♥️ 💜💜💜 تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش.
nilinarenjiii مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 2313 نه به من ندادن کلا شلوار رو درمیارم میدونی عزیزم من شدیدا خجالتی ام، یعنی یه جور اعصاب خورد کنی، گفتم اگه یه وقت از اون لباسا باید بپوشم نرم، مثلا فقط شلوارو تا زانو بزنم بالا کافی باشه تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش.
nilinarenjiii مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 2313 کدوم لباس مخصوص من اپراتور لیزر بودم لباس مخصوص چیه ویگه عزیزم یه سوال، معذرت میخوام مثلا من اگه بخوام از ساق پا تا زانو رو فقط لیزر کنم میتونم لباس بپوشم، فقط شلوارو تا زانو بزنم بالا؟ ممنونم ازت 💜 تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش.
نایلین۲۰۰۱ عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1111 عزیزم یه سوال، معذرت میخوام مثلا من اگه بخوام از ساق پا تا زانو رو فقط لیزر کنم میتونم لباس بپوشم، ف ... آره شلوار بگ و گشاد باسه تا بالای زانو بره بالا چرا نشه اگر روزگارت پر رنج و درده یکی هست هنوزم حلالت نکرده