2777
2789
عنوان

دوستان میشه بیاین لطفا

149 بازدید | 21 پست

سلام دوستان، وقتتون بخیر 

یه سوال اگر کسی بخواد ساق پا تا زانوش رو لیزر کنه حتما لازمه اون لباس مخصوص رو بپوشه؟ 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم لباس مخصوص من اپراتور لیزر بودم لباس مخصوص چیه ویگه

همون لباس آبیه عزیزم 

آخه با دخترخالم یه جلسه همراهش رفتم، رفت لباس عوض کرد اونو پوشید، البته ایشون فول بادی انجام دادن 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

من موقع لیزر هیچ لباس مخصوص نپوشیدن کدوم لباس

عزیزم یه لباس آبیه، مثل لباسی که وقت عمل میپوشن 

اون دیگه رفته یه کلینیک اداییواسه لیزر باید ل.خت شی ن ک لباس بپوشی😂

درسته عزیزم، ولی مثلا از سالن تا رفت توی اتاق اونو پوشید 😅😅

نه به من ندادن کلا شلوار رو درمیارم

میدونی عزیزم من شدیدا خجالتی ام، یعنی یه جور اعصاب خورد کنی، گفتم اگه یه وقت از اون لباسا باید بپوشم نرم، مثلا فقط شلوارو تا زانو بزنم بالا کافی باشه 

کدوم لباس مخصوص من اپراتور لیزر بودم لباس مخصوص چیه ویگه

عزیزم یه سوال، معذرت میخوام مثلا من اگه بخوام از ساق پا تا زانو رو فقط لیزر کنم میتونم لباس بپوشم، فقط شلوارو تا زانو بزنم بالا؟ ممنونم ازت 💜

عزیزم یه سوال، معذرت میخوام مثلا من اگه بخوام از ساق پا تا زانو رو فقط لیزر کنم میتونم لباس بپوشم، ف ...

آره شلوار بگ و گشاد باسه تا بالای زانو بره بالا چرا نشه

اگر روزگارت پر رنج و درده یکی هست هنوزم حلالت نکرده