2777
2789

پس چرا دکتر من برام سونو ننوشته؟ فقط آزمایش نوشته. وااای

گفتم میرم سونو میفهمم بچه م دختره یا پسر

خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍

اره داره همون انومالیی 

شاید دکتر یادش رفته

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

چرا عزیزم داره....هر دومرحله سونو وازمایش داره...

شاید خواسته اول ازمایشاتو انجام بدی ببری پیشش بعد واست سونو رو بنویسه نگران نباش الان چندهفته ای؟

اون منم برات دنیارو عوض کردم و جونمم فدات💓عاشقونه کردم اون صدای خنده هات😂منو دیوونه کرده دیگه بگه جونم برات،بزار بگم برات👩‍💻 چ کاری تو دادی دستم حالت نگات🙂وقتی چشم تو چشممی و مثل این صدات🙃اگه باشه بجز تو دیگه ب چشم نمیاد،اگه باشه بجز تو دیگه ب چشمم نمیاااد😎باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕دیگه چی بهتر ازاین واسه دوتامون💑باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕واسمون میمونه این شب و روزامون💫تو اخر احساسی و اما منو بیشتر از اینی ک هستم حیرون نکن🤪اگه حس میکنی قلب توام بامنه حرفای دلتو دیگه پنهون نکن🤫تو اروم و من اخر بی طاقتم هرجوری ک باشی پیش تو راحتم🤠هرچی ک بخوای از دل من دورشی🚶‍♂️ب عاشق تو بودن دادی خوب عادتم😍باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕 دیگه چی بهتر از این واسه دوتاامون💏عاشقتم مردمن😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سونو انومالی واجب تره ها بررسی تک تک اعضای جنین هستش و بررسی نقص ها ازمایشه خیلی مهم نیس وقتی ازمایش مرحله اول اوکی بوده خیلی از دکترا نمینویسنش چون مثبت کاذب داره شما برو بگو سونو رو برات بنویسه شایدم گذاشته وقتی جواب ازمایش رو بردی سونو بنویسه اخه تا 21هفته و شیش روز وقت داره 

چرا عزیزم داره....هر دومرحله سونو وازمایش داره... شاید خواسته اول ازمایشاتو انجام بدی ببری پیشش بعد ...

نه نگران نیستم. میخواستم نسخه رو ببرم سونوگرافی وقت بگیرم دیدم تیست، تعجب کردم. 

هفته ۱۵م

نه نگران نیستم. میخواستم نسخه رو ببرم سونوگرافی وقت بگیرم دیدم تیست، تعجب کردم.  هفته ۱۵م

حالا وقت داری

اون منم برات دنیارو عوض کردم و جونمم فدات💓عاشقونه کردم اون صدای خنده هات😂منو دیوونه کرده دیگه بگه جونم برات،بزار بگم برات👩‍💻 چ کاری تو دادی دستم حالت نگات🙂وقتی چشم تو چشممی و مثل این صدات🙃اگه باشه بجز تو دیگه ب چشم نمیاد،اگه باشه بجز تو دیگه ب چشمم نمیاااد😎باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕دیگه چی بهتر ازاین واسه دوتامون💑باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕واسمون میمونه این شب و روزامون💫تو اخر احساسی و اما منو بیشتر از اینی ک هستم حیرون نکن🤪اگه حس میکنی قلب توام بامنه حرفای دلتو دیگه پنهون نکن🤫تو اروم و من اخر بی طاقتم هرجوری ک باشی پیش تو راحتم🤠هرچی ک بخوای از دل من دورشی🚶‍♂️ب عاشق تو بودن دادی خوب عادتم😍باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕 دیگه چی بهتر از این واسه دوتاامون💏عاشقتم مردمن😘
برو بهش بگو برات بنویسه

عزیزم این تاپیکو که گذاشتم رفتم تو تاپیک مسابقه روز مادر. نمیدونستم اینجا برام کامنت گذاشتی. 

همون موقع پستت رو خوندم و لایک کردم. خیلی قشنگ بود.

خدا کوچولوتو برات نگه داره

سونو انومالی واجب تره ها بررسی تک تک اعضای جنین هستش و بررسی نقص ها ازمایشه خیلی مهم نیس وقتی ازمایش ...

مگه اینم مثل مرحله اول نیست که دو تاش باید تو یه روز انجام شه؟

عزیز خدا کوچولوت رو برات نگه داره.مگه تو سونوی ان تی جنسیت رو بهت نگفتن؟

نه

انقدر که خوشحال بودم از سلامتی ش و اینکه میدیدمش یه نی نی واقعی شده اصن یادم رفت بپرسم. خودشونم چیزی نگفتن. شاید معلوم نبوده.

البته واقعا برام فرقی نداره. هر دوش رو دوس دارم و ممنون خدام. ولی چون میخوام تا سنگین نشدم واسه اتاقش یه سری چیز میز درست کنم، میخوام زودتر بفهمم چیه