2777
2789

درد مفاصل گز گز دست پا مشکل گوارش دارم  

چن بار ازمایش اینا دادم 

آخرش جواب ازمایش یکیش مثبت بود ک نوشته التهاب در بدن دارم 

دکتر م دکتر ارتوپد بود گفت برو روماتولوژی 

تو زنجان هستم دکتر خوب روماتولوژی کسی سراغ داره خواهشا بگین یه بچه دارم متالهم ۲۸ سالمه حالم بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوگرن دارم خشکی دهان وچشم ومشکل سوزش چشم ازعلائمش هست من الان خشکی مشکلم نیست فعلا زده به گوارشم.میدونی روماتیسم شوگرن یا لوپوس هرازگاهی یه جای بدن را درگیرمیکنه یه بارچشم یه بار دهان یه بارمعده وروده.تامیادعادت کنم یه جایم اذیت میشه

حتما برو روماتولوژی.دارو مصرف کنی.من درکت میکنم.چقداین روزها معده ام ترش میکنه وریفلکس.فقط چیزهای خو ...

اره گبم مامانم می‌ترسه میگه چرا وکار گفته برد روماتولوژی انقد گریه میکنه میترسه

من شوگرن دارم خشکی دهان وچشم ومشکل سوزش چشم ازعلائمش هست من الان خشکی مشکلم نیست فعلا زده به گوارشم. ...

واست من نرفتم دکتر الان شدتش بیشتر شده چشام دون دون های سیاه و دست پام فوری میخوابن وگزگز

ای وای تومنی.منم همین .روماتیسم دارم ازنوع شوگرن لوپوس هم دارم ولی صعیفه شوکرنم بیشتره

چجور درمان میشیم ینی 

فردا دکتر نیست موند شنبه برم دکتر تهران 

چند سالت هست؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

فردا دکترنیست.من اصفهانم البته.من هم اوایل حال الان تو ومادرت را داشتم.ولی اصلا استرس وناراحتی نداشته باش.اگر رعایت بکنی اصلا متوجه نمیشی این بیماری را داری ویادت میره.استرس واظطراب ممنوع.عسل طبیعی شیره انگور خرما ماهی های چرب ماهی 

ماهی سالمون خیلی خوبه.قرص امگا۳.ویتامین دی.مکمل مولتی ویتامین میلواید.قرص زردچوبه.بنظر روماتیسم خفیف داری.تخمه افتابگردان وکدو  گردو بادام خیلی خوب هستن.اصلا نگران نباشید وبی خیال باشیدمثل من😂😂

فردا دکترنیست.من اصفهانم البته.من هم اوایل حال الان تو ومادرت را داشتم.ولی اصلا استرس وناراحتی نداشت ...

مرسی گلم  آرومم کردی 

جواب ازمایشم نشون میده التهاب دارم میترسم ینی چی 

ماهی سالمون خیلی خوبه.قرص امگا۳.ویتامین دی.مکمل مولتی ویتامین میلواید.قرص زردچوبه.بنظر روماتیسم خفیف ...

فداتشم انشالله ک سلامت باشی 

چشم میخورم الان دردی ندارم نزدیک صب پامیشم میفهمم نمیتونم حرکت کنم 

مرسی نظر داری دعا میکنم 

مرسی گلم آرومم کردی جواب ازمایشم نشون میده التهاب دارم میترسم ینی چی

التهاب در روماتیسم چیز طبیعی است.اصلا نگران نباش.همه ما روماتیسمی ها التهاب داریم.درضمن برو تلگرام سرچ کن گروه بچه های لوپوس.یه گروه هست عضو شو.تمام اعضای گروه روماتیسم دارن واطلاعات بهم میدن