2777
2789

بابام نمیتونه ببره

آژانس اصلا نتونستم پیدا کنم کل آژانسهای شهرمونو زیرو رو کردم شمارشون همه قطع بود

نمیدونم چه کنم

حوزه ام دانشگاه کوچیکیه فردا امتحان دارم

میترسم اسنپ گیر نیاد نوشته ۷ باید همونجا باشین درها ۷ بسته میشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس گرفتم😑
خدا کمکت کنه
هر چی فکر میکنم چیزی ب ذهنم نمیرسه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

برادر؟ خواهر؟ دایی؟ عمو؟

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

منم کنکورم ۴۰۱ بود تنها رفتم 

تاکسی اطرافتون نیست ؟ من دربست حساب کردم بیشترم دادم ولی بهش گفتم منو تا دم حوزا امتحانی برد 

تو هم یا اسنپ بگیر یا پول ببشتر بذار تو جیبت آدرسو فقط حتما چک کن درست باشه 

موفق باشییی

راستی صبح هم زودتر پاشو رودتر بزن بیرون عب نداره یه ساعت دوساعت زودتر برسی ولی  حداقل خیالت راحته جای درست رسیدی

یک عدد افسرده که حال زندگی و ادامه دادن نداره    واقعا خوش به حال اونایی که هدفشونو از زندگی پیدا کردن!
ندارم عزیزمدلت خوشهتو این موقعیتها هیچکس کمکم نمیکنهخانوادمونم زیادن ولی خب کارای خودشونو باید انجام ...

غصه نخور خیلیای دیگه خم مثل منو شما بودن و هستن

رو کنکورت تمرکز کن 

من حتی کلی اصرار پدرم کردم بریم حوزه امتحانی رو ببینیم منو نبرد و حوزه امتحانیم یه جایی بود که پامو تو اون شهرک نذاشته بودم 

گوشی هم نداشتم  اون موقع  ولی الان راحت گوشی هارو تحویل میگیرن 

یک عدد افسرده که حال زندگی و ادامه دادن نداره    واقعا خوش به حال اونایی که هدفشونو از زندگی پیدا کردن!