2777
2789
عنوان

جاریم برعکس تصورم زن خوبیه

262 بازدید | 16 پست

تو این چند سال فک میکردم جاریم زن مضخرفیه چون همیشه اهل رقابت و چشم و هم چشمی بود 

اما ی مدته فهمیدم زن با درک و خوبیه

چون چند وقت پیش من و همسرم تو زندگیمون به مشکل بزرگی برخوردیم و دعوامون بالا گرفت 

اولاً تو دعوا کاملا پشت منو گرفت و شوهرشم هم وادار کرد از من دفاع کنه 

دوماً اینکه اصلا درباره اون ماجراها به هیچ کس حتی مادرشوهر چیزی نگفت و رازداری کرد در حالی که میشد باهاش شاهنامه نوشت 

سوما و از همه مهمتر ، چند ماهه مادرشوهرمو مشغول کرده و رفت و آمد و اذیتهاش به جون خریده که مادرشوهرم کمتر بیاد خونه ما و اذیت کنه تا روحیه من برگرده 

واقعا سپاس گذارشم و باورم نمیشه انقدر خوب باشه 

البته منم هیچ وقت جاری بدی نبودم براش و هیچ ضرر و زیانی براش نداشتم فقط سرم تو لاک خودم بوده

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بدم نمیاد ازشوندشمن مشترک داریم

دقیقا 😂

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

چقدر خوب .. خیر دنیا و اخرت نصیبش بشه .. خدا حافظ خودش و عزیزانش باشه ... تو هم جاری خوبی باش براش .. هدیه ای چیزی هم میتونی جهت تشکر بگیری براش

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

همه رو بذار کنار اصلا همین ک دهنش چفت و بست داره ی دنیا میارزه من ی زنعمو دارم همه بهش میگن طلا مول(مول تو زبون ما میشه تو دار) طلا هم اسمشه.....یعد من انقدر دوسش دارم یعنی جلو این آدم سر ببری پیش هیچکسی نمیگه حتی خانواده خودش....

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درون‌گرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم

چه خوب که خوبیشو فهمیدی

واقعا به سختی متوجه شدم چه لطفی بهم کرده چون ظاهراً به چشم نمیاد

جاری من آدم بدی نیست 

ولی پول دوسته خیلی زیاد . اینو اونو میخوره حتی .‌

براش هم حرام  بودنش مهم نیست . حق خیلیارو هم خورده 

اگه این اخلاق بد رو نداشت و مال حرام نمیخورد و بقیه رو نمیخورد  و برای خودش پول و پس انداز از حرام جور نمیکرد . خوب بود کلا

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

جاری من آدم بدی نیست ولی پول دوسته خیلی زیاد . اینو اونو میخوره حتی .‌براش هم حرام بودنش مهم نیست ...

جاری من به شدت اهل رقابته تو همه چی 

بخاطر همین فک میکردم بده