2777
2789
عنوان

بیست و هفت ب بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 29 پست
اینارو درست میگی گلم مام ک داریم زندگیمونو میکنیم ولی دیگ گاهی آدم خیلی دلت میگیره ک زندگیت هیچ جذاب ...

همش دست خودته در ضمن مسیر لذت های زندگیتونو عوض کنید شما الان همه لذتتون افتاده رو اینکه با کسی در رابطه نیستی در صورتی که زندگی خیلی چیزای دیگه هم برای لذت داره یکی از مسافرت لذت میبره یکی از آشپزی یکی از کلاس گیتار یکی از ورزش و کوهنوردی شما هم یک لذت برای خودت طراحی کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با هرکی حرف میزنم ازم خوششون نمیادمگر پسرای خییلی سطح پایین حتی پایین تر از خودم

چون اون سطح پایینا دنبال دختر خوب نیستن

بپذیر تا بتونی حداقل از بوی گل و صدای پرنده لذت ببری🪽🌺

همش دست خودته در ضمن مسیر لذت های زندگیتونو عوض کنید شما الان همه لذتتون افتاده رو اینکه با کسی در ر ...

بخدا اجازه ندارم هیچجا برم وگرن بقول تو تمرکزم رو این مسئله نمیرفت 

بابام ن میزاره جایی برم ن میزاره اونجوری ک دلم میخاد ب خودم برسم لباس بپوشم  بخدا من ی مهمونی رفتن ساده هم تو زندگیم ندارم 

هیچ دوست یا خاهر برادر پایه ای هم ندارم 🙂

وا ینی چی ینی ما خرابیم ؟

وای خدا از دست تو 

میگم مردایی که سطح مالی و زیباییشون پایینه چون نمیتونن ازدواج کنن دنبال دختر خوب و پاک اکثرا نیستن اکثرا هوسرانن ولی نه همشون اونایی که به شانس بد من خوردن این جوری بودن

بپذیر تا بتونی حداقل از بوی گل و صدای پرنده لذت ببری🪽🌺