2777
2789

دارم می‌رم کارآموزی برای یک واحد که تو دانشگاه دارم.

حالا می‌خوام برم یک شرکتی اندازه ۲۴۸ ساعت و خیلی استرس دارم خیلی 

رستم مهندسی کامپیوتره ولی خب عمیق نبودم سطحی خوندم.

ترم ششم ترم بعد می‌رم ترم ۷

همه همینن

راحت باش

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگران نباش کار خاصی ازت نمیخوان هر چی هم گفتن اگه بلد نبودی خیلی راحت و با اعتماد به نفس بگو یه نمون ...

مرسی♥️

می‌ترسم بخوان مچم بگیرن

البته نمی‌خوام اونجا کار کنم می‌خوام یک واحدم بگذرونم ولی خب دارم با خودم می‌گم کاش عمیق درس خونده بودم و کار می‌کردم🥲

وای خیلی استرس دارم نمی‌دونینشستم دارم سوالات می‌خونم😑

سعی کن تو اینترنت دنبال نحوه انجام کار عملی باشی

سوال خوندن به چه دردت میخوره

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
سعی کن تو اینترنت دنبال نحوه انجام کار عملی باشیسوال خوندن به چه دردت میخوره

نمی‌دونم🤣

گفتم عملی که حالیم نیست و نمیشه جمعش کرد

حداقل چندتا سوال بخونم یادم بیاد

نمی‌دونم🤣گفتم عملی که حالیم نیست و نمیشه جمعش کردحداقل چندتا سوال بخونم یادم بیاد

من الان کارآموز وکالتم

یعنی پرونده میگیرم و وکیل پرونده هستم، یه آزمون خیلی سخت دادم، خیلی چیزا رو هنوز بلد نیستم

ساده ترین پرونده رم میگیرم با چند نفر مشورت میکنم که چطور انجامش بدم

مرسی♥️می‌ترسم بخوان مچم بگیرنالبته نمی‌خوام اونجا کار کنم می‌خوام یک واحدم بگذرونم ولی خب دارم با خو ...

اسمش روشه

کااااار اموززززی 

قراره اونجا کار رو بیاموزی 

سیستم دانشگاهی ایران اغلب تئوریک آزاد و ملی هم نداره 

منم خودم دانشگاه سراسری تیپ یک درس خوندم 

ولی تا وارد بازار کار نشی و اونجا ازمون و خطا نکنی حرفی برای گفتن نداری