بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگه مار داری دبیرای خوبی دارن من امسال میرحسینی بودم اردیبهشت 70 زدم نهایی 20 تنها عیبی که میتونم بگیرم اینه یکم سطح بالا استارت میزنه شجاعی بچه هامون راضی بودن امسال هم یه دبیر جدید آوردن به نام ایرانی اون هم فوق العاده هست طراح قلم چی هست کلا من چند جلسه ازش دیدم خوب بود
قضاتی و شجاعییحیوی افتضاحه سمتش نروفقط الکی تبلیغشو کردن
ایرانی و نوکنده چی؟
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست
اگه مار داری دبیرای خوبی دارنمن امسال میرحسینی بودم اردیبهشت 70 زدم نهایی 20 تنها عیبی که میتونم بگی ...
ایرانی یا نوکنده ؟ یا شجاعی
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست
عزیزم دبیر یه چیزی نیست که بگی فلان دبیر بهترینه! من یه دوستی دارم درصد فیزیکش بالای 90 هست ولی اصلا دبیر آنلاین ندیده! بهترین کار اینه که دوست شما خودش از هر کدوم از این اساتید یک یا دو جلسه رو ببینه و بعد تصمیم بگیره که کدوم براش مناسب تره! من مثلا برا دوستم میرحسینی رو معرفی کردم او هم بعد یه ماه پشیمون شد و عوض کرد اما من تا تهش باهاش رفتم الان نوکنده هم خیلی دبیر با سابقه و عالی هستن! بازم از بقیه بپرسید ولی من خودم از اخلاق ایرانی بیشتر خوشم میاد
عزیزم دبیر یه چیزی نیست که بگی فلان دبیر بهترینه! من یه دوستی دارم درصد فیزیکش بالای 90 هست ولی اصلا ...
ممنونم ایرانی خوب درس میده؟ درصدتون بالا شد؟