2777
2789
عنوان

میخوام همتونو دعوت کنم و بهتون چیزی بگم که رد خور نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 18 پست

امام صادق و بقیه اماما و اعمه کلی نماز  و دعا برای حاجت دارن مثلا یه بار یکی میره پیش امام صادق مبگه من هرکار میکنم حاجت روا نمیشم امام صادق نماز مخصوص حاجت توصیه میکنه 

درسته اول برای خدا و رضای خدا مبخونیم و بعد هم از خدا حاجتمونو میخایم خدایی که خوشحال میشه ازش بخایم میگه از من بخاه کم نخاه 

به اون دوست عزیزی که همچین حرفیو نوشته اهمیت نده ما کلی از طرف اماما نماز حاجت داریم نماز یعنی صحبت کردن با خدا 

.

نه عزیزم یک تکنیکی بکار بردم. دعا و ختم و نماز و اینا وقتی جواب میده که برای رضای خدا خونده بشه نه ط ...

چشم عزیزم حتما دعا میکنم شما هم برا من خیلی دعا کن

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم من میخام امشب بخونم حدیث دعا میکنین دانسگاه مازندران حقوق قبول بشم امسال (:شماهم ایم م حاجتتونو ...

عزیزم حتما دعا میکنم حدیث جان انشالله قبول بشی من حاجتم برگشت زندگیمو خوشیامه 

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
چشم عزیزم حتما دعا میکنم شما هم برا من خیلی دعا کن

قابل باشم چشم عزیزدلم. ان شاءالله هر حاجت و خواسته ای از خدا داری بشرط صلاح و مصلحت اجابت بشه

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖