2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو نی نی سایت که میگه درآمدی نداره آنلاین شاپ

چه ربطی داره

هرچی خدا بخواد همون میشه کافیه برات بخواد حالا یکی راه اندازی کرده شاید رزقش توی اون مسیر نبوده 

اول باید کم هزینه کنی اگر گرفت ادامه بدی

تو اینستا مهرت داشته باشی پیجتو ارتقا بدی فروش داشته باشی

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
درسی که ۲۶سالمه حس درس نیس ولی واسه بقیش مبشه مثال بزنی

حتما عزیزم ، برای فیلد مالی تاپیک مدیریت خرج و مخارج نینی سایت رو بخون حقوق‌ت رو تقسیم بندی کن، هر ماه nمقدار طلا هدف بذار 

نصف یک کتاب خوب در زمینه مالی (مثلا پدر پولدار و پدر فقیر) رو در یک ماه بخون 

دو ماه آینده یک مبلغی بذار روی طلایی که میخواستی بخری ، اندازه بیشتری بگیر ، تا سال آینده گوشی ت رو عوض کن ، ۱۵ ماه آینده ماشین میگیرم و … 

برای فیلد مراقبت جسمی پزشک تغذیه برو با دستگاه بدنت رو آنالیز میکنه ، تا ماه آینده عادت میکنم روزی ۱ ساعت هوازی کار کنم با نیم دقیقه شروع میکنم مثلا  بهش اضافه میکنم

ماه آینده مشکلات خوابم مثل دیر خوابیدن رو برطرف میکنم

تا دو ماه آینده توده عضلانیم رو افزایش میدم اگه کیست داری یا مشکل دیگه تغذیه تو درست میکنی

برای مراقبت روان هم کارایی مثل مدیتیشن شبانه ، کلاس های گروه درمانی ، کتاب ، سفر و تور های دسته جمعی مهمونی و دورهمی با دوستات یا فامیل رو هفتگی و ماهانه و دو ماهه بذار تو برنامه ات

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

حتما عزیزم ، برای فیلد مالی تاپیک مدیریت خرج و مخارج نینی سایت رو بخون حقوق‌ت رو تقسیم بندی کن، هر م ...

طلا که نمیتونم دارم جاهاز میگیرم 

فقط مدیتیشن شبانه چجوریه 

؟؟؟؟

کلاسی ثبت نام کرده بودی؟؟؟برای انگیزه اینا

نه کتاب صبح جادویی و باشگاه پنج صبحی ها و بنویس تا اتفاق بیفتد و قانون جذب رو خوندم و چند ویدیو یوتیوب دیدم

و البته قانون جذب خیلی مهمه هر چی بخواین بهتون میده

طلا که نمیتونم دارم جاهاز میگیرم فقط مدیتیشن شبانه چجوریه ؟؟؟؟

پادکست های زیادی واسه مدیتیشن هست یه چنل یوتیوب که خودت با صداش و انرژیش اوکی هستی پیدا کن یک ساعت قبل از خواب‌انجام بده

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک