2777
2789
عنوان

پرستار بچه‌ بگیرم‌❓تجربه شما

260 بازدید | 25 پست

عزیزان ممنون میشم , اگه پرستار گرفتید راضی بودید و نبودید رو بگید 

سه تا بچه دارم ، زیر ۵ سال از اول پرستار داشتن ، خانم دیگه نمیخواد بیاد 

منم به سرم زده یه مدت پرستار نگیرم براشون، کلاس های مادر و کودک ببرم نظرتون چیه؟ 

این خانم آشنا بودن ، اگه جایی برای معرفی میشناسید هم بگید

و اینکه سنشون داره بیشتر میشه کسی رو میخوام که آموزش هم بده ، شما تجربه ای از معلم کودک دارید ؟  

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه تا بچه زیر پنج سال سه قلو هستن یا شیربه شیر؟

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

خودت شاغلی؟من زمان کودکیم داشتم ولی خاطره ی خوبی ندارم چون باهام بدرفتاری می‌کرد البته نمی‌شد اسمشو پرستار گذاشت هم برای نظافت ‌ آشپزی میومد هم من باهاش بیشتر اوقات تنها بودم چون پدر مادرم شاغل بودن اگه میتونی لاقل یه کمکی بیار خودتم بالا سر بچه هات باشی

سه تا بچه زیر پنج سال سه قلو هستن یا شیربه شیر؟

دوقلو دارم و یه نوزاد عزیزم

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

پرستار چرا میگیرین؟خودتون شاغلین؟

دانشجو هستم بعد از بچه آخرم کار نکردم میخوام برگردم دوباره 

کلاس های مادر و کودک دختر من علاقه نداشت وایسته ۳ سالشه و دلش میخواست بجای اینکه منفعل بشینه و کاردستی درست کنه بره با بچه تو محیط بازی بازی کنه همه حواسش سر کلاسا به تاب و سرسره بود میگفت کی بریم با بقیه تاب بازی

پرستار هم‌من یکسالگیش گرفتم تموم روز بچه رو میخوابوند بسیار بی مسئولیت غذا میومدم میگفت نخورد شیر میداد فقط

بنظرم ببر مهد یا خانه بازی بزار باهم‌ و با بقیه بازی کنن سر یه تایم‌مشخص ببر که روتین وار بشه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
هم سنن بچه ها؟

دوقلو دارم با فاصله ۲۰ ماه بچه آخرم 

خودت شاغلی؟من زمان کودکیم داشتم ولی خاطره ی خوبی ندارم چون باهام بدرفتاری می‌کرد البته نمی‌شد اسمشو ...

عزیزم  ، ایشونم دقیقا کارای خونه رو انجام میداد بچه ها راحت بودن باهاش متاسفانه نمیاد دیگه خیلیم مورد اعتماد بود 

الان حتی نمیدونم از کجا پیدا کنم یکی رو

کلاس های مادر و کودک دختر من علاقه نداشت وایسته ۳ سالشه و دلش میخواست بجای اینکه منفعل بشینه و کاردس ...

ای بابا چقدر بد بود پرستارش ، دقیقا از همینا میترسم که زمانیک نیستیم حواسمون به خونه باشه

بچه یکی از همکارای سابقم رو کتک زده بود پرستار ! مادر و کودک هم همین باید یه جایی بگردم تحرک داشته باشه درس ندن 

به نظرم بازم پرستار بگیر...لازمه

خیلی خودم که موندم چیکار کنم