2777
2789

من دارم فکر میکنم چقدر ما ادما تنهاییم تو این دنیا چقدر روابط و ادمایی ک از جون براشون مایه میذاریم ناپایدار و سستن این غم برای ادمایی ک انقدر راحت نبود ما براشون.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت لوسش کردی همیشه شوهرم میگه مقصر اصلی قهر مردا لوس کردن زناشونه هی قهر کرده رفتی نازشو کشیدی مردک پررو شده حالا بدترم میشه چون مردای اینجوری دیدم مگه اینکا محکم وایسی نری منت کشی 

خودت لوسش کردی همیشه شوهرم میگه مقصر اصلی قهر مردا لوس کردن زناشونه هی قهر کرده رفتی نازشو کشیدی مرد ...

اصلا دلمم نمیخاد دیگه اشتی کنه مساله ام اون نیس دارم میبینم چقدر ادما تنهان ب هیچکس اعتباری نیس

اصلا دلمم نمیخاد دیگه اشتی کنه مساله ام اون نیس دارم میبینم چقدر ادما تنهان ب هیچکس اعتباری نیس

کلا ناز زنو میکشن ناز مرد‌و اصلا نباید کشید مردا نازشونو بکشی خودشیفته میشن برعکس زنا که قدردان میشن

الان تو چی داری میگی این وسط؟؟از آب گل آلود ماهی میگیری؟

بدبختی گیز افتادیم تایید میکنیم یه جور میگید تایید نمیکنیم یه جور میگید ما چ بکنیم😐

‏گاهی خودیا از همه دشمن ترن...!