2777
2789
عنوان

همسر من قابلیت قهر برای مدتهای طولانی رو داره

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 29 پست
اصلا دلمم نمیخاد دیگه اشتی کنه مساله ام اون نیس دارم میبینم چقدر ادما تنهان ب هیچکس اعتباری نیس

به مردا اعتباری نیست چون جامعه مردسالاری

برای همین میگن خانمها باید الویت اول خودشون باشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردک خودشیرین هست دیگه اونو بد میکنه به امید این که بتونه دوکلام با استارتر لاس بزنه

خاک بر سرش 

اسی داره در مورد قهر طولانی و دلتنگیش حرف میزنه 

این نر بحث جنسی رو پیش میکشه

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...
به مردا اعتباری نیست چون جامعه مردسالاریبرای همین میگن خانمها باید الویت اول خودشون باشن

انقدر همه عمر دغدغه این زندگی کذایی رو داشتم الان افسردگی مزمن اصلا بلد نیستم اولویتم خودم باشه پول هست ولی دست و دلم ب هیچ کاری نمیره

یادم نمیاد حرف بزنم باهاش درست توجه کنه حتی همیشه سرش ب گوشیش بود زحمت جواب دادنم ب خودش نمیداد شاید ...

تو یه دوره ای مردا اینطوری میشن..، ولی همیشه یکی اینطوری باشه براش متاسفم!  یا مثلا معتاد گوشی باشه، ولی همون شخص یه تایمی دیگه فکرش کلا به طرف اختصاص بده اوکیه

شاید این 🌎،  جهنم سیاره ی دیگری باشد...