حتی اون کارها اگرم خیلی جواب نده بازم امید دارید و ادامه میدید
خودم پوستم حساسه اما صبح ها قبل صبحانه دانه چیا که با آب جوش قاطی کردم رو وقتی ولرم میشه رو میخورم ((حوصله کنم یادم نره چند قطره آبلیمو میریزم داخلش ))
روزی ی دونه قرص اوزیل که برای تنبلی تخمدان هست میخورم ((چون جوش های خیلی خیلی ریز زیر پوستی دارم که تو نور خیلی زیاد مشخصه و مطمئنم هورمونی هست ))چون تو دوران پی ام اس بیشتر میشن اما وقتی پریود میشم پوستم خیلی خوب میشه 😍اما حیف موقتی هست و دوباره اون ها میان 😓
طی روز ی بطری آب با خاکشیر وتخمشربتی خیلی غلیظ درست میکنم و ی قاشق گلاب قاطی میکنم و در طول روز خراب ی لیوان میخورم و کلا سعی میکنم آب و مایعات زیاد بخورم
شب ها هم دمنوش عناب که از قبل گذاشتم خیس بخوره و نرم شده با قاشق عناب ها رو له میکنم و مثل چایی دم میکنم اما با زمان بیشتر مثلا نیم ساعت بعد دمنوش رومیخورم ((میخوام زرشکم بگیرم و همراه عناب قاطی کنم و دم کنم چون برای پاکسازی کبد هردو عالین ))
یه دوره هم عرق کاسنی و شاطره با خاکشیر صبح های زود ساعت ۶ مثلا و شب ها موقع خواب میخوردم اونم خیییلی خوب بود عالی سده بود پوستم بی نهایت اما نمیدونم چرا موقتی بود و حدودا ی دو الی سه ماهی خوب بود و باز برگشت چون میگن خیلی هم خوب نیست زیاده روی تو این عرقیات منم خیلی مداوم استفاده نکردم
روتین پوستی دارم و حتما هم شدآفتاب میزنم به پوستم موقع بیرون رفتن از خونه
بیشتر محصولات روتین هم کارهای هستن اما خدایی فوم های شستشو کره ای هر برندی که تا الان گرفتم عالی هستن بخدا با معروفترین ژل های شوینده و پن های شستشو صورت شستم چون پوستم حساسه زود واکنش نشون میده میسوزه و قرمز میشه اما با فوم ها اصلا نه پوستم خشک شده و نه میسوزه و حس کشیدگی اصلا نداره
حالا خانم های زیبا شما هم بگین از کارایی که واسه پوستتون انجام میدین و رسیدگی ها و مراقبت های پوست و مو تون بگید