2777
2789
عنوان

یائسگی زودرس درمان داره

45 بازدید | 2 پست

من پریودیام از قدیم نامنظم بود چند سال ورزش میکردم خوب شده بودم هر ماه پری میومد  اما یهو از ۳۴ سالگی که تو استرس خاصی بودم و بعدشم ادامه داشت پریودم قطع شد نمیددنم چند وقت بعدش اومد و لی بعدشم ۴۵ روز دوباره طول کشید و بعد شد ۲۶ ۲۸ ۳۰ ۳۵ و دوباره شد ۴۳ و پیاز درمانی رو شروع کردم باز شد ۴۵ چون من یکم جا به جایی مکانی داشتم هر ماه ثابت موندم عفونت هامم درمان کردم مکمل ویتامین ای  سی کمی زینک اینوفولیک دمنوش های خاص و کاهش استرس و یوگا مخصوص و ماساژ رحم  با روغن سیاهدونه  داشتم و جوشانده پیاز زرد و ماه بعدش شد ۳۵ که بازم پری اکمد ازمایش هورمونم که دو سال پیش نرمال بود رو تکرار کردم fsh من شده بود ۱۰.۵ که نرمالش ۹.۵ هستش دو سال پیش ۴.۵ بود همون  ماه بازم اقدام کردم اینبار چون ورزشم بیشتر شد و استرسم بازم کمتر و مکملامو بیشتر میخوردم و به جای اینوفولیک اینبار اوازیتول خوردم و جوشانده پیاز هم خوردم اما گاهی یادم میرفت و ننیدونم تاثیر اون بود یا ورزش سر ۱۳ روز تخمکم که سایزش ۲۲ بود ازاد شد اما بازم ۲۷ روزه پریود شدم و این ماه رفتم دکتر گفت ازمایشتو تکرار کن اما اگر هورمون و یه هورموت دیگه ات بالا بلشه تشانه کاهش کیفیت تخمک و یائسگی زودرسه کسی میدونه باید چیکار کنم ؟ شوهرمم تست اسپرمش خوبه و نشکلی نداره ولی این ماه جوشانده خرنوب به اون دادم و خودو خودش گرده نخل و جنسینگ و گرده گل و دارچین و زنجبیل و عناب و سیاهدونه رو به صورت دمنوش میخوریم و خودمم بابونه و رازیانه میخورم شبا اما نمیدونم تاثزر دارن یا نه اجیلم میخوریم تغذیه مونم رسیدگی میکنم و سالمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.