2777
2789
عنوان

با خواهر شوهرم دعوام شده

214 بازدید | 14 پست

حلیم نذری دارم کم مونده ب نذرم 

فقط منو اونیم اینجا بقیه فامیل دورن 

حالا بهش نگم شوهرم بدتر از اون مادرشوهرم میخان بگن چرا نگفتی بیاد 

حالا منکه عمرا نمیگما ولی نمیدونم به اینا چی بگم چیکارکنم

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطف نذری به همین رفع کدورت هاست و اگر نه که یه قابلمه غذا مثل بقیه روزهاست حالا یه کم بیشتر

ن اخه حرف بدی درباره م زده همین چندروز پیشا من اصلا همچین کاری نمیکنم

خانواده شوهرم یجوری ان ک زنا چادرمیپیچن کمرشون حالا پیش خودشونم

ولی من یه لباس بلند ساحلی تا نوک انگشتم پوشیده بودم 

اومده بشوهر من گفته زنت ک و ن شو بشوهر من نشون میده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مگه نمیگی دعوا کردید و قهرید از قبل؟پس وظیفه شوهرته که خودش بهش بگه مگه شما دور از جون سبک هستی

منکه نمیگم اصلا 

ولی میگی شوهرم بگه بهش ک بیاخونه ما یعنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واس خاطر نذرتم شده کدورتارو بزار کنار حتی اگ اون بد کرده بسپرش ب خدا ولی تو ببخش اجی

اونا توخونه چادرمیپیچن بخودشون من ساحلی پوشیده بودم فک کن تا نوک پام 

اومده بشوهرم گفته زنت ک و نشو نشون شوهر من میده

من هیچوقت نمیتونم اینو کناربزارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره بگه نذری حلیم داریم بیا با همسرت و‌بچه هات

دوست ندارم بیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن اخه حرف بدی درباره م زده همین چندروز پیشا من اصلا همچین کاری نمیکنمخانواده شوهرم یجوری ان ک زنا چا ...

خیییییییییلی خواهر شوهرت بیشعور بی فرهنگ حتی اگه باسنت بزرگ باشه اون شوهرش اگه مرررررررد باشه باس سرش بندازه پایین مگه همش باید خانوما خودشون باند پیچی کنن مرداهم کمی حیا بلد باشن لباس ساحلی تواین هوای گرم همیشه میپوشم خودمم

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

خیییییییییلی خواهر شوهرت بیشعور بی فرهنگ حتی اگه باسنت بزرگ باشه اون شوهرش اگه مرررررررد باشه باس سر ...

اتفاقا باسن ندارم زیاد الانم بخاطر ویار لاغر شدم همونم رفته 

بعدم خودش خرابه میخواسته بینمون دعوا بندازه 

وگرنه شوهرشم خیلی آدم خوبیه میدونم از این فکرا نمیکنه چون مادرشینا هم بامانتو کوتاه میگردن 

میدونم اگه شوهرش بدونه از این حرفامیزنه دعواش میکنه 

خودش خییییییلی عوضیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اتفاقا باسن ندارم زیاد الانم بخاطر ویار لاغر شدم همونم رفته بعدم خودش خرابه میخواسته بینمون دعوا بند ...

اتفاقااا بگو بیاد

شوهرش هم بیاد

شما هم بازم همون لباس بپوش😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
اتفاقا باسن ندارم زیاد الانم بخاطر ویار لاغر شدم همونم رفته بعدم خودش خرابه میخواسته بینمون دعوا بند ...

حق بتو میدم احتمال میدم شما از لحاظ چهره واندام از خواهر شوهرت خیلی زیباتر وبالاتری که حس حقارت بهش میده ودوبهم زنی میکنه یجور فکر میکنه بخاطر جذابیتت شایدتوهم میزنه پیش خودش شوهرش بخاد تصور کنه این چقدر از زنم بالاتردلیل اینجور احمقانه حرف زدنا از یه تصور ابلهانه شروع میشه

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)