2777
2789
عنوان

وای سوریه رو زد

322 بازدید | 23 پست

خدایا اسی کصافت داره نزدیکتر میشه به ایران.خدا لعنتش کنه اخه.

چرا نمیتونه بشینه سره جاش؟ 

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

کجاشو زد

هنه جاشو.کاخ ریاست جنهوری و ...

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نتیجه اعتماد سوری ها به غرب 

بله متاسفانه هم زمینی هم هوایی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خدایا خودت کمک کن.نزدیک بشه به کشور ما خیلی بده خیلی

وا مگه میشه مگه جولانی هم پیمانشون نیس

دوروزه میخوان ترورش کنن تازه گفتن خودشو باید تسلیم کنه

کی غرب رو حرفش موند

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

دیگه هیچی مثل گذشته ها نمیشه هیچ وقت.

خدا رحم کنه به مردم

اینارو به اونایی بگو که هی سوریه رو مثال میزدن زمان جنگ ایران که ایران هم مثل اونجا میتونه پیشرفت کن ...

تو چی میگی ها؟ خوب اسرائیل و آمریکا وحشین اینم میخوای بندازی گردن سوریه  وایران خوب اونا میگن تجزیش کنیم ایران نفتو بخوریم تو چرا اینقدر دوس داری این وضع؟

دیگه هیچی مثل گذشته ها نمیشه هیچ وقت.خدا رحم کنه به مردم

مردم اگه پشت هم باشن هیچی نمیشه مثل جنگ دوازده روزه

ولی متاسفانه سوری ها چند دسته ان پشت هم نیستن

توکلمون به خداس و امام رضا غریبمون

مردم اگه پشت هم باشن هیچی نمیشه مثل جنگ دوازده روزهولی متاسفانه سوری ها چند دسته ان پشت هم نیستنتوکل ...

هیچی نمیشه؟ هزار نفر مردن.پیر و زن و بچه .خدایاااا