2777
2789
عنوان

همسایه پر سر و صدا رو‌چجوری غیرمستقیم ادب کنیم🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 90 پست
عزیزم خونه قبلیمون همسایه واحد پایینمون خیلی پرسروصدا بودن، خانومه همیشه پنجره اشپزخونش باز بود، و ص ...

عزیزم ممنونم از راهنماییت🙏عجب همسایه ای داشتین چقدر کوتاه اومدین… 

اسپری راسو چیه😅 اره آهنگ رو باید شروع کنم ،مساله اینه که مثلا تا ۲ شب بیدارن و بلند بلند حرف میزنن ...

راسو وقت خطر چکار میکنه😂😂🐥🦨💨💨

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نکن اینکارو حق ناسش میمونه گردنت

اخه پس اونا مارو زهره ترک میکنن از خواب میپریم ،یهو داد میزنن قلبمون کنده میشه،صداشون باعث سردرد میشه … اینا حق الناس نیست؟ خودشونم میدونن صداشون ازاردهندست

یه چیز جالب هم الان به ذهنم رسید که اسپند و این چیزا دود کنیم بوش بره، بعد یادم افتاد خانومه از بعد ...

من از پله ها داشتم میومدم همسایه بهم‌گف انگار که حیونن مثل حیون راه میرن منم گفتم‌حیون جد و آبادته و باز فشم‌داد و منم دادم اخرش دیگه لال شد

یه چیز جالب هم الان به ذهنم رسید که اسپند و این چیزا دود کنیم بوش بره، بعد یادم افتاد خانومه از بعد ...

اسپند ک خوبه... دیوونه

باید راسو از نوع نارنجکشو بندازی جلوشون

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

من از پله ها داشتم میومدم همسایه بهم‌گف انگار که حیونن مثل حیون راه میرن منم گفتم‌حیون جد و آبادته و ...

😂واقعیتش من خودم اصلا کم نمیارم بخوام دعوا کنم، ولی نمیخواییم دعوا کنیم لج کنن ، آدم خودشم اعصابش خورد میشه

منم برای دفاع از خودمون فشش دادم جای من بودی چیا میگفتی بهش

افرین کار خوبی کردی، منم طرف فحش بده منم فحش میدم😂ولی برا ما الان خیلی به ظاهر مودب برخورد میکنن ماهم میخواییم مودب بریم جلو

بو تاثیری نداره چون اصلا متوجه نمیشه، باید یه چیزی مربوط به کثیفی باشه😂خبلی وسواسی هستش

یه مشت عنکبوت. بنداز خونشون😂😂😂