2777
2789
عنوان

میتونم با روسری کنکور بدم

335 بازدید | 29 پست

من همه لباسام کوتاه و جلو بازه بهترین لباسی ک میتونستم بپوشم عبا جلو بستس

حالا ی روسری سبز قواره دار دارم ک خیلی قشنگ میشه بستش و با حجاب بود

و مقنعه....

نمیدونم میتونم روسری بپوشم یا نه

روسریه ژاکارده سبز خیلییی تیره اس

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مانتو شلوار مدرسه نمیپوشی گیر ندن بهت

انداختم بیرون

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

ببین نه که نمیشه 

ولی مثه اینه که توی عروسی با مقنعه بشینی 

هر جا یه نوع پوششی میطلبه 

پوشش سالن  کنکور  مقنعه است .... کسی چیزی نمیگه روسری بپوشی ولی عرف نیس

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بعد از ظهر برو یه مانتو مناسب بخربا مقنعه بپوش

موجودی حسابم جوریه ک زنگ زدم دختر خالم ده هزار تومن برام بریزه من شارژ بگیرم

کنکور اردیبهشت رو چطور رفتی؟

با ی مانتو جلو باز و چون شلوار نداشتم شلوار ژنداییمو پوشیدم🙄

ولی اونو دیگه همه دیدن چهار پنج بار پوشیدمش

دوستام نمیگن این چرا نامزدیه و اینقد بی لباسه؟

موجودی حسابم جوریه ک زنگ زدم دختر خالم ده هزار تومن برام بریزه من شارژ بگیرم

پس روسری بپوش مقنعه رو بردار برو اونجا سوال کن 

احتمالا بشه ولی اگه هم نشد مجبوری مقنعه رو بپوشی دیگه

من با روسری رفتم البته چادر میپوشم من

نه من حوصله چادر ندارم