2777
2789
عنوان

تیزهوشان اصفهان

186 بازدید | 14 پست

بچه های پارسال که تیزهوشان دخترونه اصفهان قبول شدن میشه یه لطفی کنن به من بگن هردرسی رو تققققریییبا چند درصد زده بودن؟

از بچه های نمونه دولتی اگه کسی بتونه عکس از کارنامه پارسالش بده من ممنونش میشم 

بخدا دارم دیوونه میشم بگین من بدونم تکلیفم چیه🥲🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا تحلیل نکردم.. 

و نخواهم کرد.. 

منتظرم نتایج بیاد.. 

فقط می دونم بالای 3٠ درصد برای تیزهوشان و بالای ٢۵ درصد برای نمونه امید هست

-‌کاش می‌شد اندوه را از پنجره بیرون ریخت.

من اصلا تحلیل نکردم.. و نخواهم کرد.. منتظرم نتایج بیاد.. فقط می دونم بالای 3٠ درصد برای تیزهوشان و ب ...

خب تحریک شدم رفتم ببینم چه کردم...31 درصد زدم....

برای قم امیدی هست؟ نمی دونم کف قبولی پارسال کی بوده

من اصلا تحلیل نکردم.. و نخواهم کرد.. منتظرم نتایج بیاد.. فقط می دونم بالای 3٠ درصد برای تیزهوشان و ب ...

من اول درصدم ۳۲ میشد 

ولی اینا برداشتن پاسخنامه اشتباه زدن 

۴ تا سوالایی که درست جواب داده بودم پرید...

بعد که با اون پاسخنامه اشتباه تصحیح کردم ۲۸ درصد زده بودم

خب تحریک شدم رفتم ببینم چه کردم...31 درصد زدم....برای قم امیدی هست؟ نمی دونم کف قبولی پارسال کی بوده

با ضریب اگر حساب کردی و ۳۱ شدی برای قم مطمئن باش قبولی 

اگر با ضریب حساب نکردی بیا درخواست بده یه سایت بهت بدم تعداد سوالات درست و غلط هر درسو وارد کنی سایت برات درصدتو با ضریب و دقیق کامل میاره ، کف قبولی هم گذاشته

من اول درصدم ۳۲ میشد ولی اینا برداشتن پاسخنامه اشتباه زدن ۴ تا سوالایی که درست جواب داده بودم پرید.. ...

با چپاسخانه  سی و دو هزار....اگر اون سپالا رو درست کنن سی و شش هزار می شم انشااللله که درستش کنن

با ضریب اگر حساب کردی و ۳۱ شدی برای قم مطمئن باش قبولی اگر با ضریب حساب نکردی بیا درخواست بده یه سای ...

مرسی گلم از اف ریاضی رفتم با ضریب سی و دو هزار شد.