2777
2789
عنوان

مشکل قلب

115 بازدید | 20 پست

لطفا راهنمای و کمک کنید یه مدته که ضربان قلبم ضعیف شده 26سالمه هر موقع فشارمو میگیرم میبینم ضربان قلبم پایینه خودمم همینجوری میفهمم که ضربانم پایینه خیلی بی حال و سستم کسی اطرافتون اینجور بوده؟دست و بالم فعلا تنگه منتظرم حقوق پدرمو بریزن پول بده برم ایا خطرناکه؟خیلی میترسم و نگرانم 

برو دکتر قلب خدایی نکرده بدتر نشی و رگ و اینا نگرفته باشه

فشارت چنده

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فشارم 11 یعنی رگ قلبم گرفته؟

نه فشارت بالا باشه رگ میگیره 

فشارت خیلی پایینه

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍

ضربانم پایینه مثلا بین60

خیلی پایینه فشارت هم پابینه

دختر منتظر چی هستی برو بیمارستان بخش اورژانس ضربان و فشار بگیرن خودشون میفهمن اورژانسی هستی 

دولتی برو هزینه ای هم نداره

اخه دست و بالم الان خالیه روستا هم زندگی میکنم 😔

برات دعامیکنم ایشالله هیچی نیست

ببخشید شما هم ضربانتون پایین بود؟خیلی میترسم یه وقت ایست قلبی نکنم

نامنظم بود. از بیست تا ۱۲۰ می رفت. رفتم اکو مشکل میترال پیدا کردند. الان دارو می خورم. گفتند استرس هم هست

اگه الان نمی تونی بری دکتر توی سایت "دکترهست" قسمت تخصص قلب شرح حال دقیق و سنت و ... بنویس. رایگانه کاملا. دکترها جواب میدن.