2821
2789
عنوان

اقدام بارداری

102 بازدید | 9 پست

من تنبلی تخمدان دارم دکتر واسم پرژسترون نوشت ک پریود شم و یسری داروهای دیگع بدشم گفت 12ام پریودی نزدیکی داشته باشیم الان نمیدونم ینی قبل 12 روز نزدیکی نداشته باشیم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا شما هر وقت دلت خواست ولی ۱۲ هم به بعد حتما رابطه باشه چون روزای مهمه چون تنبلی داری ممکنه تخمک گذاری روز ۲۰ هم باشه اصلا مشخص نیست پشت سر هم باید اقدام باشی

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

طبعا قبلش هم میشه. اما از ۱۲ مهمه تا چند روز بعدش که باید یه روز در میون انجام شه. قبلش خودتونو خسته نکنید که همسرت از روز ۱۲ اماده تر باشه .بعضی اقایون زود به زود نمیتونن

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

داروهای دیگر رو میشه بگی عزیزممنم مثل توام دقیقا

یه جلد قرص متفورسام500

یه جلد قرص پردنیزولون

یه جلد قرص دویاگولین

یه جلد قرص اوومید 50

اون یکیم چند دونس اسم مشخص نیست

با یه 15تام چیز نمیدونم اسم چیه باید تو اب حل بشن بد بخوری