2821
2789
عنوان

نامزد روانی😐😐😐

264 بازدید | 16 پست

دختر خاله بیچارم از دیشب امده خونمون که خانوادش نفهمن همش داخل اتاق گریه گریه که نامزدم چرا اینجوره چون خواهر نداره عین ابجیمشم .💔🥲

خلاصه نامزدش بهش کم محلی میکنه دو ماه نشونه و مثلا پیام میده حتی منم پیاماش خوندم بعد پسره جواب نمیده یه نیم ساعت یه ساعت بند مینویسیه اها.باشه.

همین خیلی کوتاه.

دختر خیلی خوب و مهربونیه پسر والا خیلی عاشقش بود .

💔🗿🗿🗿وای یه حلقه ست بیو جفتشون بود همبن که اینترنتا وصل شد پسره هم از تلگرام اینستا همجا برش داشته .بام گفت گفتم ریکشن نده که یعنی نفهمیدم.

چند روزه که دختر خالم میگه دوستت دارم حتا نگفته بهش منم. الکی همش میگه دستم بنده با اصلا انگار از این بنده خدا طلب کاره 😐😐😐مامانم خیلی نارحته براش و خودم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

احساس بدی به نامزدش دارم

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

واضح باهاش حرف بزنه و ضعف نشون نده دلیل تغیر رفتارشو بپرسه

خداروشکر که نامزده و شوهر با دوتا بچه نیست نامزدی برا همین چیزاست دیگه شناخت و تفاهم اگر دیدن به هم نمیخورن هم تموم شاید اقا مخالفه و یا هزار دلیل دیگه ولی هرچی زودتر تکلیف مشخص بشه اسیبش کمتره

مستقیم و محکم باهاش حرف بزنید یا خونواده دختر یا خود دختر بگید دلیل کاراش چیه و اگه ادامه دار باشه دختر نمیدید بهش ببینید خودشو جم میکنه یا نه حرف اصلی دلشو میزنه

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸

شاید دوستش نداره

اگ روز اول عاشق بوده الانم فارغ شده یجا کار میلنگه

باهم دوست بودن نامزدی کردن یا سنتی اشنا شدن؟

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏

چیزی نباید بگی... باید سبک سنگین کنه ممکنه پسره پشیمون شده... اینجور که نمیتونه یه عمر زندگی کنه کم میاره :ن نیاز به توجه و محبت داره...عشق آتشین زود سرد میشه

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

این از الان این مدلیه چند ماه از ازدواج شون بگذره و برن زیر یه سقف چی میشه؟؟؟

حدس میزنم از اون مرداییه که تو دوران تاهل هم خیانت میکنن

بگو از همین الان خودش و نجات بده تا دیر نشده

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

حتما فکر درست حسابی کنه دختر خاله ات نه از بی لباسی نه از گرسنگی ازدواج نکرده

ازدواج کرده دست جنس مخالف رو سرش نوازش محبت باشه زبانی عاطفی بشنوه

اگه بمونه زندکی بچه دار بشه بعدا رفته رفته تشنه محبت میشه نتونه بخاطر بچه طلاق بگیره با کسی باشه محبت ببینه هزارتا حرف بارش میکنن هر زه و جن ده....

پس بهتر الان علتش پیدا کنه و دوسش نداشت جدا بشن