2777
2789
عنوان

بمیرم من با اضافه وزنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 37 پست
خودمم نمیدونم بنطرت چه بیماری یا مشکلی دارم که انقدر راحت و سریع وزنم میره بالا؟

کم کاری تیروئید نداری؟ 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر واقعا هیچی نمیخورین، ریزه خواری ندارین، سالم غذا میخورین، میوه زیاد نمیخورین حتما باید یه آزمایش کلی هورمونی بدین علت چاقیتون مشخص بشه. اینو اصلا پشت گوش نندازین. این مدل اضافه وزن مشکوکِ، خطرناکه!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
اگر واقعا هیچی نمیخورین، ریزه خواری ندارین، سالم غذا میخورین، میوه زیاد نمیخورین حتما باید یه آزمایش ...

ازمایش هورمونی دکتر عمومی هم میتونه بنویسه؟

هر روزی میتونم بدم؟بخاطر سیکل پریودی میگم

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...
ازمایش هورمونی دکتر عمومی هم میتونه بنویسه؟هر روزی میتونم بدم؟بخاطر سیکل پریودی میگم

باید دکتر زنان یا ماما بنویسه. فکر کنم میتونین هر زمان بدید، مگر آزمایش پرولاکتین که بهتره روز سوم پریود باشه.

حتما انجام بدین. حدود ۱۵-۱۰ تا آزمایش هست، البته قند و چربی و تیروئید و ادرار و کلسترول و تعداد گلوبولهای قرمز و اندازه شون هم داخلش هست. ازشون آزمایش سونو شکم لگن هم بگیرین. من خودم همین الان از باشگاه اومدم، به شکمی دارم، رفتم سونو دادم میگه میوم داری. اصلا باورم نمیشه. همین مساله باعث بزرگی شکم میشه. خداکنه برای شما همه چیز نرمال باشه.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
بگووووو

قد 

وزن 

سایز استخون بندی 

سطح استرس روزانه به همراه اضطراب 

غذاهایی که مصرف میکنید 

تیپ بدنی ::::اکتومورف:::مزومورف:::اندومورف

عکسش تو نت هست بیشتر شبیه به کدوم یکی از این تیپ های بدنی هستید و یا اینکه بین کدوم یکی از این سه تیپ بدنی هستید

اینا رو به من بگید تا بتونم متوجه بشم چی باید بگم

آقا هستم.......................................................................................................

باید دکتر زنان یا ماما بنویسه. فکر کنم میتونین هر زمان بدید، مگر آزمایش پرولاکتین که بهتره روز سوم پ ...

من از سه سال پیش میوم دارم دوتا در حد یکسانت 

ولی ازمایش هورمونی تا حالا ندادم

میرم پیگیر میشم یه چکاپ میکنم این ماه

من از سه سال پیش میوم دارم دوتا در حد یکسانت ولی ازمایش هورمونی تا حالا ندادممیرم پیگیر میشم یه چکاپ ...

خدا خیرتون بده، ان‌شاالله که سلامت باشین، ولی متاسفانه بیماری‌های پنهان با ان‌شاالله و ماشاء‌الله خوب نمیشن.

امیدوارم لااقل جواب این چاقی مشکوک رو بگیرین.

منم ببینم برای این شکم چکار میتونم بکنم.

شما آقایی سیستم بدن آقایون و خانوما متفاوته

حدودا 250 تا شاگرد خانوم داشتم و اناتومی اقایون و خانوما رو کامل میشناسم چون دوره ی مربی گری بین المللی رو رفتم و حتی تمام هورمون های خانوما و هرچی که یکسری از مربیا نمیدونن رو من میدونم 

اما اگر میخوایید بهانه تراشی بکنید به هر دلیلی میل خودتونه 

از یک مربی خانوم برنامه بگیرید که اصولا هیچی هم نمیدونن وگرنه خانوما پیش مربی های اقا نمیرفتن 

آقا هستم.......................................................................................................

قد وزن سایز استخون بندی سطح استرس روزانه به همراه اضطراب غذاهایی که مصرف میکنید تیپ بدنی ::::اکتومور ...

قد ۱۶۶

وزن امروز ۹۰

استخونبندیم معمولی رو به درشته

ادم آرومی هستم ولی با یه حرف یا اتفاقی سریع استرس میگیرم ولی خیلی طولش نمیدم

غذا برنج کم ،روغن اصلا ،ماست ،میوه۲تا در روز،نون کف دست صبح،

اب دو لیتر در روز،بعصی روزا شیرینی شکلات،

تیپ بدنم گرد و پهن نیستم ولی کمرباریک نیستم بدنم مستطیل هست